Witam wszystkich.
Pojawil mi sie nietypowy problem z zamkiem centralnym, dokladniej dotyczy drzwi od strony przedniego pasazera. Kilka dni temu jak nigdy nic po kliknieciu pilotem centralny nie odbiezpieczyl mi drzwi pasazera. Wszystkie inne mozna bylo otworzyc z zewnatrz a tych nie. Probowalem kilka razy lecz na nic... Co ciekawe drzwi otawrte raz od srodka pozniej otwieraja sie od zewnatrz normalnie. Czyli mechanizm dziala. Kiedy zamykam samochod z pilota pozniej musze te drzwi otworzyc od wewnatrz by moc je otwierac od zewnatrz do nastepnego klikniecia pilotem... Ma ktos z was pomysl czego tu szukac ?
Problem - centralny czy nie ?
Witaj ja mam też taki problem od kilku dobrych lat,ale z zamkiem kierowcy.Ten problem występuje u mnie jedynie od jesieni do wiosny jak jest duża wilgoć w powietrzu,w tym okresie przebywam w Holandii,a tam dopiero jest wilgoć w powietrzu.Według mnie kwestia przyzwyczajenia,otwieram kluczykiem,ale nie zawsze nieraz się
uda
Jak byłem w Audi to powiedzieli o zepsutym micro styku w zamku koszt 200e
pozdrawiam

Jak byłem w Audi to powiedzieli o zepsutym micro styku w zamku koszt 200e
pozdrawiam
Ponownie wracam sie do was z tym problemem. Wczesniej pisalem o drzwiach pasazera, teraz rowniez i drzwi kierowcy odmowily posluszenstwa. Czyli... Zamykaja sie z pilota ladnie ale juz z pilota sie nie otworza. Jedynie kluczyk dziala. Co ciekawe
na drzwiach kierowcy sa przyciski do blokowania drzwi od srodka, ktore przestaly dzialac rowniez
Koledzy prosilbym o wskazowki jak sie do tego zabrac, jak dostac sie do owych zamkow i jak ogarnac przyciski ''lock & unlock''. Dodam ze zakupilem VAG, chcialem sprawdzic czy sa bledy w centralnym ale niestety nie laczy sie
Pozdrawiam forumowicze ! 

Bylo
Nissan Primera P10 2.0GTX
Audi A4 1.9 TDI
Vauxhall Vectra 1.8 SRi
JEST AUDI A6 C6 2.7TDI QUATTRO Multitronic
Nissan Primera P10 2.0GTX
Audi A4 1.9 TDI
Vauxhall Vectra 1.8 SRi
JEST AUDI A6 C6 2.7TDI QUATTRO Multitronic