Witam
Czy jest ktoś tutaj na forum kto jest mi pomóc w mojej sprawie. Miałem dwa auta a6 c6 jedno europejskie z 2005 roku a drugie angielskie z 2006 roku, teraz auto eupopa było uszkodzone w tył, na chwile obecną z anglika zostało wywalone dosłownie wszystko od elektryki po silnik i przednie zawieszenie, wszystko zostało zamontowane z auta europejskiego, ogółem wszystko działa błędów nie ma, jest tylko jeden problem, cała elektryka jest przypisana pod inny nr VIN. Problemu by nie było lecz auto europejskie było dosyć ubogie w wyposażeniu i a auta uk zostały głośniki cały sprzęt w bagażniku czyli wzmacniacz radia czytnik navi i radio, do tego klimatronik inny bo uk nie pasuje obudowa a w tamtym aucie był zwykły więc przy okazji został zmieniony, a co do starego klimatronika prawdoodobnnie przez słaby akumulator i zapłon który był włączony CP na klimatroniku który wyjechał z autem z serwisu sama aktywowała się ochrona CP. Nawet co niektóre sterowniki mają ten sam nr części. Obdzwoniłem serwisy w promieniu 250km i wszędzie mi mówiono że wszystko jest do zrobienia, z tym że ceny są od 200zł za sterownik a że ja mam cała elektronikę z innego auta czyli przekodowanie wszystkich modułów to jest 200zł razy jakieś niecałe 20 więc kwota to jest jakaś paranoja a do tego twierdzą że nie ma gwarancji żę będzie wszystko działać. Widziałem że gdzieś ktoś tutaj być może robi takie rzeczy i może by pomógł, Jeśli jest ktoś taki to albo niech odpowie albo proszę o PW
Dzięki za przeczytanie tego
Pozdro !
[ Dodano: 2016-02-18, 08:22 ]
Rozumiem że większość wchodzi tutaj żeby się dowiedzieć gdzie zmienić żarówkę w lampie, a jeśli chodzi o coś konkretnego to nie ma co liczyć na pomoc z tego forum