Aeternus pisze:Marsti, 2.5 ma to do siebie, że są w ładnym stanie i niezłym wypasie. A jak się dobrze trafi to i wszystkie bolączki poprzedni właściciel wyeliminował
Takie pytanie tipy też były dawane do ośki? Nie było przypadkiem tak że do FWD dawali multitronica? Bo już kolejny raz widzę ośkę z tipem
Tak teraz patrzę, że Ty z Gdańska Jesteś :P Będę wypatrywał furki na drogach

No w moim przypadku mam faktury za wałki hydraulike rozrząd i inne rzeczy, chłop dbał o to. Na początku też myślałem że to multi ale po dyskusji okazało się że to tip chociaż wolałbym manuala. Moje auto stoi zawsze w okolicy dworca glownego bo tam pracuje:)
[ Dodano: 2016-01-06, 14:25 ]
mario2560 pisze:Aeternus pisze:Marsti, 2.5 ma to do siebie, że są w ładnym stanie i niezłym wypasie. A jak się dobrze trafi to i wszystkie bolączki poprzedni właściciel wyeliminował
Takie pytanie tipy też były dawane do ośki? Nie było przypadkiem tak że do FWD dawali multitronica? Bo już kolejny raz widzę ośkę z tipem
Tak teraz patrzę, że Ty z Gdańska Jesteś :P Będę wypatrywał furki na drogach

180 konny klekot byt szybko masakrował multitronica więc były wypuszczane z tiptronicem.
Ładne auto, piękne wnętrze.
Dzięki za miłe słowa
[ Dodano: 2016-01-07, 12:35 ]
Panowie przechwaliłem. Dziś rano wsiadam chce odpalić a tu nic kręci kręci i nawet nie ma chęci się odezwać.
Dopadła mnie zimowa aura
Emotikon unsure
Moje auto wczoraj dostało nowy akumulator, silnik ake 2.5tdi 180km. Dziś rano podchodzę żeby odpalić a tu nic. kręci kręci nawet się nie odezwał.
Zdiagnozowałem:
- Paliwo nie zamarzło gdyż po zdjęciu powrotu na filtrze i zakręceniu poleciało jak szalone na ziemię.
-Popuszczałem wtryskiwacze i przy kręceniu ropa się pojawia ( ale jakoś tak bez szału nie strzela nią tylko się sączy.
-Odcięcie żadne nie wchodzi w grę
- zastanawia mnie sprawność świec żarowych (przekaźnik pyka i widać że napięcie spada w momencie grzania)
Jakie sugestie?