Mam u siebie identyczne. Wygląda fajnie (musisz uwierzyć na słowo, bo nie mam teraz możliwości wrzucić zdjęć).
Nie jestem pewien, ale te felgi były chyba montowane do C5.
Na stronie felgi.pl jest "przymierzalnia", w której po wybraniu modelu można zobaczyć przybliżony wygląd.
Rotory i RS bardzo ładne i sam kiedyś się zastanawiałem nad zmiana na większe - obecnie 16".
Większośc znanych mi osób mówi że normalna jazda jest na max 17"przy większych obręczach bardzo ucierpi nasz komfort jazdy oraz nie mniej zawieszenie gdzie większość amortyzacji nie idzie w oponę tylko bezpośrednio na zawieszenie.
Zależy kto co lubi i czy jeździ dla wyglądu czy komfortu.
Nie zakładaj 17" bo A6 C6 słabo na nich wygląda (chyba, że ważniejszy jest dla Ciebie komfort), mam 17" na zimę ale już kilka razy myślałem, żeby zmienić na 18". Letnie mam 19" od RS6 i przez 4 lata nie miałem żadnych problemów z kołami ani z zawieszeniem.
Z tych zdjęć, które wrzuciłeś to na każdym komplecie A6 będzie fajnie wyglądała pod warunkiem, że będą to przynajmniej 18".
Na innym forum znalałem informacje że ROTORY są w rozmiarach 18"-21".
Jeżeli w tej budzie byłoby 20" robiłoby duuuuuże wrażenie, no ale nie ma co dywagować, czekamy z niecieprliowćią na odpowiedź