Nie działa zamykanie przyciskiem wew.
Nie działa zamykanie przyciskiem wew.
Na boczku od kierowcy nie działa mi zamykanie drzwi przyciskiem przy klamce. Jak go naciskam zero reakcji, otwieranie działa jak należy. Jak otwieram lub zamykam pilotem jest ok kluczykiem też ok. Zamek kierowcy wymieniony na nowy, vag nie pokazuje żadnych błędów. Stało się tak dopiero od niedawna jak ściągnąłem boczek.
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
a wiec tak sprawdziłem przewody do samego sterownika centralnego pod siedzeniem kierowcy i przewody są całe bo sygnał przechodzi skoro przycisk i przewody ok to mógł paść sterownik? czy może jest jakiś bezpiecznik albo coś w vagu wystarczy przestawić, jak wyciągnąłem sterownik centralnego to słyszałem że podczas otwierania przekaźnik na płytce przełącza a przy zamykaniu cisza
[ Dodano: 2015-11-21, 18:38 ]
zastanawiam się nad zmianą sterownika centralnego (modułu komfortu) mój ma nr 4B0962258L czy mogę kupić o innych numerach czy tylko taki sam i jeśli go zmienię to muszę kodować do niego kluczyki czy będzie wszystko działało po zmianie?
[ Dodano: 2015-11-21, 18:38 ]
zastanawiam się nad zmianą sterownika centralnego (modułu komfortu) mój ma nr 4B0962258L czy mogę kupić o innych numerach czy tylko taki sam i jeśli go zmienię to muszę kodować do niego kluczyki czy będzie wszystko działało po zmianie?
Dzisiaj oddałem do warsztatu swoją A6 żeby założyć alarm zrobić jakąś sensowną blokadę no i przy okazji naprawić te zamykanie z przycisku i panowie muszę przyznać wam rację
przyczyną nie działającego przycisku był naderwany kabel pod izolacją ale tą czarną szmacianą, także w końcu można odetchnąć z ulgą