brak swiatełek wewnątrz oraz nie działające szyby
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Moje auto: Q5
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
brak swiatełek wewnątrz oraz nie działające szyby
Witam
Dzis zachcialo mi sie zmienic podswietlenie drzwi. Wyciągając zarowke ori wszystko zgaslo.
Teraz pokazuje mi ns kompie ze mam otwarte wszystkie drzwi, nie dzialaja szyby, i podswietlenie w srodku. Czy zdjęcie klemy pomoże ?[/b]
Dzis zachcialo mi sie zmienic podswietlenie drzwi. Wyciągając zarowke ori wszystko zgaslo.
Teraz pokazuje mi ns kompie ze mam otwarte wszystkie drzwi, nie dzialaja szyby, i podswietlenie w srodku. Czy zdjęcie klemy pomoże ?[/b]
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
Może się lekko podepnę
U mnie nie działa podświetlenie z tyłu i w bagażniku (podsufitka) ale co ciekawe w klapie działa i tylne indywidualne też działają. Do tego tylne szyby bez pośrednio z drzwi, z panelu kierowcy wszystko śmiga ???
Powiedźcie mi gdzie są jeszcze ważne bezpieczniki oprócz tych z boku od kierowcy bo te przepatrzyłem wszystkie i są ok
U mnie nie działa podświetlenie z tyłu i w bagażniku (podsufitka) ale co ciekawe w klapie działa i tylne indywidualne też działają. Do tego tylne szyby bez pośrednio z drzwi, z panelu kierowcy wszystko śmiga ???
Powiedźcie mi gdzie są jeszcze ważne bezpieczniki oprócz tych z boku od kierowcy bo te przepatrzyłem wszystkie i są ok
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
powie mi ktos gdzie miesci sie modul i jak najprosciej go wyciagnac tez mam problemy z tylnim oswietleniem pasazerow bo jak otwieram drzwi nie zapalaja mi sie... ale recznie jak juz jade to boczne male dzialaja ale srodkowa tez nie... srodkowym przycisk nie reaguje na nic i zadna sien ie zapala...
w bagaju mam choinke tzn otwieram klape podnosze nie swieci sie nic ani tablica ani w srodku podosze wyzej i w 80% otwarcia klapy nagle swiatelka swieca ... otwieram na maxa i dupa... ani oswietlenie rejki ani dwie w srodku
co tu kombinowac?
w bagaju mam choinke tzn otwieram klape podnosze nie swieci sie nic ani tablica ani w srodku podosze wyzej i w 80% otwarcia klapy nagle swiatelka swieca ... otwieram na maxa i dupa... ani oswietlenie rejki ani dwie w srodku
co tu kombinowac?
-
- Forum Audi A6 / A7