Przy okazji, chociaż nie w temacie, w SETUP nie mam też funkcji Display i pewnie paru innych też nie
Wymiana wycieraczek kontra mimi
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Wymiana wycieraczek kontra mimi
Witam, przymierzam się do wymiany wycieraczek i z tego co wiem powinienem uruchomić w mimi położenie serwisowe.... no i tu zaczyna się problem, otóż u mnie w mimi nie ma takiej funkcji, wchodzę w CAR a tam lipa.. Coś źle robię? A najciekawsze jest to że delikatnie mogę ręcznie ponieść wycieraczki do pionu
, może ten typ tak ma że jest to ustawione cały czas?
Przy okazji, chociaż nie w temacie, w SETUP nie mam też funkcji Display i pewnie paru innych też nie
-
Audi A7 Klub
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

Kobus , silnik ten sam ale jak sprawdzałem VIN to pokazało rok modelowy 2008. Jakoś nie zauważyłem "bulgotana" z nawiewów, a czemu się pytasz?
byłem przed chwilą w aucie i... sorki za zamieszanie ale okazało się jednak że mam tryb serwisowy tylko że mam ustawiony język angielski a trochę nie kumaty w nim jestem, przestawienie na de i trochę lepiej mi poszło 😉.
Zielone chyba mam odblokowane, kabelka nie posiadam, z chęcią bym takowy zakupił w atrakcyjnej cenie 😊, mam tylko do starszej wersji.
a poniżej wersja mimika (?)
SW: C6-HU 42.2.0 0709
HW: C6-HU 60. 0
FC SW: 05071AFC6AB320060
FC PS: 0060 FC HW: H01
byłem przed chwilą w aucie i... sorki za zamieszanie ale okazało się jednak że mam tryb serwisowy tylko że mam ustawiony język angielski a trochę nie kumaty w nim jestem, przestawienie na de i trochę lepiej mi poszło 😉.
Zielone chyba mam odblokowane, kabelka nie posiadam, z chęcią bym takowy zakupił w atrakcyjnej cenie 😊, mam tylko do starszej wersji.
a poniżej wersja mimika (?)
SW: C6-HU 42.2.0 0709
HW: C6-HU 60. 0
FC SW: 05071AFC6AB320060
FC PS: 0060 FC HW: H01
-
Audi A7 Klub
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

Mam szwagra w Eng to może on by mi na eBay znalazł...... co do softu na PŁ to boję się że potrace te kodowania które już mam, np tempomat który sam dołożyłem, zapięcie pasów itp. A język de to może i fake, ale trochę czasu tam spędziłem i musiałem się trochę z nim oswoić .... już wróciłem na angielski 😉
-
Audi A7 Klub
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7