Kupiłem myślę że ładną A6 C5 2.4 z półrocznym gazem.  I mam pierwszy problem lub niewiedzę. Tankując gazu do pełna oraz np benzyny za 50 zł komputer pokazuje że zostało benzyny na np 60 km. Ok super
 Kupiłem myślę że ładną A6 C5 2.4 z półrocznym gazem.  I mam pierwszy problem lub niewiedzę. Tankując gazu do pełna oraz np benzyny za 50 zł komputer pokazuje że zostało benzyny na np 60 km. Ok super  jadąc np 70 km na gazie komputer pokazuje że zostało benzyny  na 10 km?? no ok wiec jeździłem na tym gazie jeszcze trochę komputer pokazuje benzyny na 0km i tak jeżdżę i się nic nie dzieje jeździłem tak dosyć sporo z tym staniem wg kompa na 0km i nic. Zatankowałem za 30zł benzyny i znowu ta sama sytuacja. Wg kompa benzyny na 30km ale po przejechaniu 50km w trasie na kompie benzyny na 0km. Hmm O co chodzi?? ktoś ma podobny przypadek?? Czy audi zastosowało elektryczny miernik poziomu benzyny?? Pozdrawiam Bartek
 jadąc np 70 km na gazie komputer pokazuje że zostało benzyny  na 10 km?? no ok wiec jeździłem na tym gazie jeszcze trochę komputer pokazuje benzyny na 0km i tak jeżdżę i się nic nie dzieje jeździłem tak dosyć sporo z tym staniem wg kompa na 0km i nic. Zatankowałem za 30zł benzyny i znowu ta sama sytuacja. Wg kompa benzyny na 30km ale po przejechaniu 50km w trasie na kompie benzyny na 0km. Hmm O co chodzi?? ktoś ma podobny przypadek?? Czy audi zastosowało elektryczny miernik poziomu benzyny?? Pozdrawiam Bartek