Od kilku dnie męczy mnie samoczynnie otwierający się bagażnik (sedan) jak samochód ma uruchomiony silnik lub jest zamknięte to już jest ok. Ale jak go otworzę z pilota to zanim uruchomię silnik to potrafi się kilka razy sam otworzyć a jak np. jest zamknięty a chcę go otworzyć ręcznie guzikiem w klapie to czasem działa a czasem nie i wtedy ratuje mnie tylko przytrzymanie guzika w pilocie - NO JAKAŚ MASAKRA
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?
Samoczynnie otwierający się bagażnik
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
nie zalałeś czasem tego guzika do otwierania w drzwiach??
Ja miałem pustą puszkę po coli z jakąś resztką i mi się na ten guzik wylało... Nie wiem czy to moze mieć coś wspólnego...
U mknie jest troszkę inaczej (zalanie było później)
jak otworzę klapę z guzijka z klapie - podczas gdy auto jest zamknięte to otworzy się- a jak ją zamknę to po 2s się sama otworzy... nie dzieje się tak za każdym razem, co jakiś czas.
Ja miałem pustą puszkę po coli z jakąś resztką i mi się na ten guzik wylało... Nie wiem czy to moze mieć coś wspólnego...
U mknie jest troszkę inaczej (zalanie było później)
jak otworzę klapę z guzijka z klapie - podczas gdy auto jest zamknięte to otworzy się- a jak ją zamknę to po 2s się sama otworzy... nie dzieje się tak za każdym razem, co jakiś czas.
-
- Forum Audi A6 / A7