Po dotarciu z PL do NL mam czas napisać co nie co o mojej nowej "perle" chodź na te miano trochę będzie trzeba poczekać, prezentuje się fajnie jeździ super, przygody były i to wielkie, stres też czy dojadę ale się udało .
Na razie krótki opis, w późniejszym czasie będzie tego więcej, instalacja BRC na dwóch reduktorach co daje spory zapas mocy, o tym co ma nie będę się rozpisywał bo ma dużo hehe , w planach w Sobotę do mechanika i robimy parę rzeczy, ogarnę zdjęcia i dam na forum, a teraz podziękowania dla Mazdomania za to że była pod telefonem i służyła pomocą i rada BARDZO DZIĘKUJE !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015, 10:25 przez Michał_28, łącznie zmieniany 3 razy.
Michał_28, ale co się działo, przeciągała, szarpala? Napisz jakie objawy? Przy oględzinach pod komputerem ktoś w ogóle to sprawdzał? Bo u mnie np. wywalało błąd
jak wsteczny wrzucam jest mocne szarpnięcie , błędów jakich takich nie ma, ale i tak skrzynia będzie to regeneracji tylko trzeba poczekać na kaske, ale spokojnie po woli dam rade, grunt że mam tu dwóch speców od audi więc na lodzie nie jestem, jak coś będę pisał co i jak się dzieje
[ Dodano: 2015-04-22, 20:52 ]
tak jak obiecałem więcej fotek
[ Dodano: 2015-04-22, 20:56 ]
reszta fotek , i miejsce na zdjęciu fotelik mojej córeczki pasuje , w najbliższym czasie parę modów dojdzie , jak coś będę zdawał relacje co i jak
[ Dodano: 2015-04-22, 21:05 ]
Na kilku zdjęciach też jest Audi S6 tyle że avant , szwagra perełka , tak właśnie sobie jeździmy S w sedanie i S avant
[ Dodano: 2015-04-23, 21:51 ]
A teraz info z Instalacji jaką mam w Audi oraz link z galerią z lpg forum
Sterownik BRC SQ P&D
Wtryskiwacze BRC Żólte
Reduktory Genius MAX 2 razy
Wielozawór tomasetto extra
Zbiornik 67 litrów brutto 650/250
[ Dodano: 2015-05-01, 09:52 ]
No i prace zakonczone simering wymieniony , olej zalany , zaciski wymienione , i nowe zaciski na hamulce jak i tylnie hamulce zakupione i zamontowane a dodaje zdjęcia :D
[ Dodano: 2015-05-01, 10:07 ]
Zdjecia w lepszej jakosci
Tak trzeba dodać 40000 km ale, o tym wiedziałem więc luzik
Witam po wielkich przebojach, udało się wymienić dwa zaciski z przodu, nowe łożyska lewe i prawe, i lewa strona drążek kierowniczy plus dwa górne wahacze, i nowa szyba przednia wystawiona i super śmiga teraz, i na koniec nowe opony zimowe plus alusy 18/245/45 zima guma super się prezentują no narazie tyle potem coś pewnie znowu wyjdzie hehe.
Szfagierku nareszcie masz troszkę spokoju ,ale zdania o audi raczej nie zmienię Jeśli te padło będzie tak pochłaniać PLN jak do tej pory to szukam kupca.Jescze do żadnego samochodu w moim życiu od kupna przez 7 miesięcy co miesiąc nie musiałem dokładać No ale nie mogę powiedzieć ze kiedy odpalam silnik ANK to jest muzyka dla uszu I w sumie chyba dla tego tego jeszcze nie sprzedałem. esy
Fajne sreberko z pięknym sercem Szukałem swego czasu takiego ale nic w rozsądnych pieniądzach nie było... Widzę sporo kasy poszło juz w auto ale czego się nie robi by jeździć bezpiecznie i z frajdą
xkali1984 pisze:Szfagierku nareszcie masz troszkę spokoju ,ale zdania o audi raczej nie zmienię Jeśli te padło będzie tak pochłaniać PLN jak do tej pory to szukam kupca.Jescze do żadnego samochodu w moim życiu od kupna przez 7 miesięcy co miesiąc nie musiałem dokładać No ale nie mogę powiedzieć ze kiedy odpalam silnik ANK to jest muzyka dla uszu I w sumie chyba dla tego tego jeszcze nie sprzedałem. esy
Dokładnie taka sama akcja jest i u mnie......i również w przeciągu 7 miesięcy od zakupu włożyłem fortunę. Nerwów mi też napsuło......i chyba też ten sam powód dla którego trzymam jeszcze to auto