Cześć!
Czy ktoś wie gdzie w wielkopolsce moge zrobić tuning, ale nie chipowy tylko przez komputer. Ewentualnie ile kosztuje i czy ktoś jest już po i jakie wrażenia?
Pozdrawiam
[ a6 c6 ] Gdzie tuning 2.0d
[ a6 c6 ] Gdzie tuning 2.0d
Ostatnio zmieniony 30 sty 2009, 08:20 przez ZIZU35, łącznie zmieniany 1 raz.
Moze i masz racje nie znam sie na tym za dobrze. Czytałem tylko (zresztą na tym forum) żeby nie montowac żadnych chipow typu Boxy i inne. Podobno najbardziej bezpieczny dla silnika jest tuning przez wgranie nowych map sterowania i dlatego sie pytam czy tak robia?
Może niemam o tym za duzo pojecia ,a Ty siedzisz w tym temacie, dlatego sie pytam!
Tak samo jak pewnie Ty niemiałbys zielonego pojęcia w temacie którym ja sie zajmuje na innym forum!!!
Pozdrawiam
Może niemam o tym za duzo pojecia ,a Ty siedzisz w tym temacie, dlatego sie pytam!
Tak samo jak pewnie Ty niemiałbys zielonego pojęcia w temacie którym ja sie zajmuje na innym forum!!!
Pozdrawiam
Re: [ a6 c6 ] Gdzie tuning 2.0d
Masz do mnie kawałek więc znajdziesz bliżej ale jakby co to u mnie chiptuning takiego 2.0 TDI bez względu czy na Siemensie czy Bosch EDC16 kosztuje 1100 zł komplet z hamownią.ZIZU35 pisze:Cześć!
Czy ktoś wie gdzie w wielkopolsce moge zrobić tuning, ale nie chipowy tylko przez komputer. Ewentualnie ile kosztuje i czy ktoś jest już po i jakie wrażenia?
Pozdrawiam
** WWW.DIESEL-TUNING.PL ** chiptuning / hamownia BRODNICA
Passat AVF 160 KM / 370 Nm
Passat AVF 160 KM / 370 Nm