Witam kolegów!
Z racji, że mam zniszczony reflektor lewy chciałem go wymienić na nowy, znalazłem na allegro w przystępnej cenie używkę oryginalną Hella ale moją uwagę przykuła mniejsza soczewka niż u mnie. Czy jest możliwe, że mam lampy polift? W załącznikach dodałem zdjęcia lampy.
Pozdrawiam
Lampa przed lify czy po
Lampa przed lify czy po
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz lampę z tzw pół-lifta. Kształt lampy jest taki sam jak przedlift tylko soczewka jest większa, żarówka kierunkowskazu jest za osłona a żarówka pozycyjna jest na górze odbłyśnika. Oddaj do regeneracji, tzn polerka kloszy-100zł i lampy jak nowe, tylko pytanie, w jakiej kondycji jest odbłyśnik i soczewka 

Lampy były już polerowane prawa wygląda ładnie, ale lewa jak widać. Nie wiem czy nie mam całej lampy do wymiany bo poprzedni właściciel albo sam ją robił albo oddał jakiemuś papudrokowi i wygląda jakby lampa była rozszczelniona i dostawał się brud do środka. Czyli zostaje mi kupno albo jednej lampy pół lift albo kompletu przed lift
Znalazłem taką w sklepie u Pisi więc już bez problemu zostaje wykonać tylko telefon.
Znalazłem taką w sklepie u Pisi więc już bez problemu zostaje wykonać tylko telefon.