Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Problem z radiem Audi Concert

Car Audio
ODPOWIEDZ
niepowiemnic22

Problem z radiem Audi Concert

Post autor: niepowiemnic22 » 14 mar 2015, 19:59

Witam
Mam problem ze swoim radiem w audi a6, mianowicie radio podświetla się ale nic się nie pojawia na wyświetlaczu, nie ma żadnego dźwięku. Radio jest odblokowane (mam na myśli wpisanie kodu radia, zrobiłem to na pamięć)

Mokujin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Mokujin » 24 mar 2015, 23:29

Witam, podłącze się pod temat, ponieważ wyżej opisany problem występuje również u mnie. Jednak nie jest to jedyna usterka. Zaczęło się 2 tygodnie temu, gdy radio nie wyłączyło się po wyjęciu kluczyka, zdarzyło się to potem jeszcze 2 razy, do tego, tak jak u kolegi wyżej radio tylko się podświetla, nic więcej. Jedyne co mnie zastanawia, to fakt, że dzieje się tak co jakiś czas, tzn. np przez 3 dni jest wszystko dobrze, potem przez dzień radio się nie włącza, a potem znowu to samo. Po tym jak już się uruchomi ma w pamięci wszystkie zapisane stacje etc. Miałby ktoś jakieś sugestię lub mógł łopatologicznie wytłumaczyć co może być przyczyną? Pozdrawiam i z góry dzięki za ewentualną odpowiedź :D

dukosz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: dukosz » 26 mar 2015, 21:11

może prozaiczna przyczyna, kostka z tyłu radia jest nie dociśnięta przez poprzedniego właściciela(wyjmował radio?).
zacząłbym od tego...
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja