Witam Panowie. W swojej a6 miałem Audi chorus niestety wariowała głośność. Wymieniłem impulsator i zamontowałem "urządzenie" do "naprawy" procesora. Teraz wszystko ładnie śmiga. Teraz mam problem gdyż znajomy zaproponował mi radyjko concert za 100.
Regulamin!
edit: metyoo
Radio Chorus i concert
-
- Forum Audi A6 / A7
Radio Chorus i concert
Ostatnio zmieniony 02 lut 2015, 17:30 przez konrad_s, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
A więc tak. Jest to coś takiego http://programatory.pl/userdata/gfx/7a5 ... 0cc2fd.jpg wystaje z tego chyba 6 kabli z czego 4 lutujemy do płyty głównej radia a dwa do płyty panelu przedniego. W jakiś magiczny (dla mnie) sposób przywraca fabryczne zdolności procesora 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T ANB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Sam mam zamontowane taki zestawik z link powyżej, od siebie powiem że działa regulacja, ale chyba jak bym teraz naprawiał to wrzuciłbym opcję z bluetoothem, jest firma co się zajmuje takimi rzeczami i fajnie to wygląda, cenowo tyle co za tanie radio z BT a wszystko zostaje ori.
Jak to jest z galą w przedliftach c5 i concercie I? Ja mam ten moduł i nie działa, czy oryginalnie ma działać?
Jak to jest z galą w przedliftach c5 i concercie I? Ja mam ten moduł i nie działa, czy oryginalnie ma działać?