brak pradu w drzwiach
-
- Forum Audi A6 / A7
brak pradu w drzwiach
witam mam problem w swoim avancie mianowicie nie mam wogole pradu w tylnych prawych drzwiach patrzylem pod ta gume miedzy drzwiami i tam wyglada wszystko ok bezpieczniki wszystkie cale niema ani podswietlenia klamki ani tych 3 lapmek 2 w drzwiach i jednej w fotelu co powiny sie zapalac przy otwarciu fis takze nie wskazuje otwarcia drzwi szybz tez nie dziala mieliscie juz taki problem? dodam ze to anglik 2002r kombi 1,9 tdi 130km
-
- Forum Audi A6 / A7
brak pradu
tak wiem o tym czujniku w drzwiach krancowka czy jakos tak ale ja niemam pradu w calych drzwiach jedynie centralny zamek dziala a z tego co wyczytalem to ta krancowka jest tylko od tych trzech lampek zapalajacych sie przy otwieraniu drzwi i sygnale na fisie
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam. Jestem świeżo po naprawie podświetlenia drzwi w C5 które również skutkowało brakiem otwarcia w FIS oraz nie działało opuszczanie szyb, podświetlenie nóg oraz światełka pod drzwiami i czerwone od czoła. Przyczyną były zimne luty połączenia mikrostycznik-zamek. Naprawa to przlutowanie kabli ale trzeba rozebrać drzwi by wyjąć zamek, potem rozebrać zamek. Przelutować, złożyć. Działa.
Jak coś to pytaj.
Jak coś to pytaj.
Z pozdrowieniem