Witam. Pewnie takie tematy już były, ale chodzi mi bardziej o pomoc "na żywo" niż pisemną. chcę zapytać czy jest na forum ktoś z okolic Ostrowi Mazowieckiej, Zambrowa lub Ostrołęki, kto mógł by mi pomóc w instalacji oprogramowania diagnostycznego. Zakupiłem niebieski kabelek z płytką i nie działa , mam viste 32 bity. Zaznaczam że jestem zielony w dziedzinie komputerów i dlatego proszę o pomoc, oczywiście dojadę do osoby chętnej pomóc.
POZDRAWIAM.
pomoc przy vag-u
-
- Forum Audi A6 / A7
Dostałem razem z kablem program Vag - com 409-1 zainstalowałem go i sterowniki i nic, po wykonaniu testu wychodzi ze ok ale jak chce wejsc np. w silnik to juz wyskakuje brak połączenia. Ale tak jak mówiłem wcześnie nie znam sie na tym za bardzo i wasze podpowiedzi pewnie nie wiele pomogą . najlepiej zeby ktoś kto ma pojęcie pokazał mi to krok po kroku.
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Kod źródłowy programu nie jest zoptymalizowany pod mechanizm UAC systemu - dlatego niezbędne jest każdorazowe uruchomienie jako administrator. I tylko w ten sposób będzie działałemiloski pisze:niestety działa tylko jak go uruchamiam jako administrator, mam nadzieje ze nie ma to znaczenia dla poprawnego działania.

By sobie uprościć lekko życie: kliknij prawym przyciskiem myszy na plik programu, właściwości, wybierz kartę zgodność i znajdź / zaznacz Uruchom ten program jako administrator, OK i gotowe. Potem już zawsze przy uruchamianiu lewym jak zazwyczaj klikaj na tak i po sprawie