Światła przełączone na "0" dalej święcą
-
- Forum Audi A6 / A7
Światła przełączone na "0" dalej święcą
Witam,
Nie wiem, czy jest tak w każdym aucie czy tylko u mnie. Zaraz po włożeniu kluczyka do stacyjki, światła automatycznie mi się zapalają, mimo że pokrętło jest ustawione na "0". W żaden sposób nie da się wyłączyć tych świateł. Deska rozdzielcza nie podświetla się wtedy, tak jak ma to miejsce przy przełączeniu świateł na "auto" albo mijania. Czy po prostu tak jest w tych samochodach czy tylko u mnie taki problem występuje?
Nie wiem, czy jest tak w każdym aucie czy tylko u mnie. Zaraz po włożeniu kluczyka do stacyjki, światła automatycznie mi się zapalają, mimo że pokrętło jest ustawione na "0". W żaden sposób nie da się wyłączyć tych świateł. Deska rozdzielcza nie podświetla się wtedy, tak jak ma to miejsce przy przełączeniu świateł na "auto" albo mijania. Czy po prostu tak jest w tych samochodach czy tylko u mnie taki problem występuje?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
kolega nie doprecyzował o jakie światła chodzi. Ja wywnioskowałem że o światła mijania.0x4B25A pisze:Nie VCDSem, tylko w MMI -> CAR (być może SETUP) -> I tam gdzieś masz Daylights... poszukaj. Tam można całkowicie wyłączyćTrzeba zmienić to vcdsem.Jak nie znajdziesz, to zaraz jadę gdzieś to zrobię zdjęcie gdzie to jest...
Faktycznie światłą dzienne można ustawić w mmi.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7