Audi A6 C5 2,4 By Świstakes
Audi A6 C5 2,4 By Świstakes
Witam, jestem tu nowy, dziś nabyłem audi z niemcowani 2,4. Ogolnie jestem malo obcykany a tej marce bo to moje pierwsze Audi, wczesniej byl tylko VW, z racji tego ze jest pozno i dopiero wrocilem nią do domu nie bede sie rozpisywał o niej, jutro moze cos napisze jak foty porobie
POzdrawiam

A wiec tak
Silnik 2.4
WYPOSAŻENIE :
-tempomat
-szyber(solar)
-el lusterka
-skórzane fotele(pelna el regulacja)
-4el szyby
-xenon
-halogeny
-domykanie i opuszczanie szyb z pilota
i wiele innych ale o wszystkim nie pamietam
Koło 18, opony 18x40x225
Zawieszenie: Chyba jakies obnizajace sprezyny zalozone, ale nie jest jakos specjalnie twardy
O planach sie jeszcze rozpisywac
bede bo pierw trzeba ogarnac po zakupie(rozrząd, oleje, filtry itd)
Ale o ile sie da to german, ciemno nisko i szeroko
NO I KOCHAM US 
foty moze jutro bo teraz nie mialem czasu nic a nic
[ Dodano: 2014-12-19, 13:43 ]
Uaktualnie , na c5 mało czasu bo caly czas praca, teraz 2 tyg urlopu wiec troche w niej zamieszkam , ogolnie bede zabieral sie za wymiane rozrządu, tylko teraz poszukać bede musial jakis porad na forum co i jak , jaki kupic itd jak ktos obcykany to mozecie podeslac pomocne linki
[ Dodano: 2014-12-21, 12:56 ]
jako ze caly czas obiecuje fotki i nie mam czasu to wrzucam taką brudną zrobione na szybkosci , jak sie ogarnie wiecej czasu to zrobi sie jakas sesje
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Silnik 2.4
WYPOSAŻENIE :
-tempomat
-szyber(solar)
-el lusterka
-skórzane fotele(pelna el regulacja)
-4el szyby
-xenon
-halogeny
-domykanie i opuszczanie szyb z pilota
i wiele innych ale o wszystkim nie pamietam
Koło 18, opony 18x40x225
Zawieszenie: Chyba jakies obnizajace sprezyny zalozone, ale nie jest jakos specjalnie twardy
O planach sie jeszcze rozpisywac

Ale o ile sie da to german, ciemno nisko i szeroko

foty moze jutro bo teraz nie mialem czasu nic a nic
[ Dodano: 2014-12-19, 13:43 ]
Uaktualnie , na c5 mało czasu bo caly czas praca, teraz 2 tyg urlopu wiec troche w niej zamieszkam , ogolnie bede zabieral sie za wymiane rozrządu, tylko teraz poszukać bede musial jakis porad na forum co i jak , jaki kupic itd jak ktos obcykany to mozecie podeslac pomocne linki
[ Dodano: 2014-12-21, 12:56 ]
jako ze caly czas obiecuje fotki i nie mam czasu to wrzucam taką brudną zrobione na szybkosci , jak sie ogarnie wiecej czasu to zrobi sie jakas sesje
Ładna, ładna... przypomniałem sobie słowa mojego kuzyna, który jeździ Pasztetem B5 przed liftem jak wsiadł do mojej A6
cytuję... "k**a to jednak ja mam paszteta".
Co byście nie powiedzieli - VW delikatnie w tyle za Audi z jakością wnętrza mimo, że to to samo.
Pamiętaj, że pakiet zdrowie obejmuje SPA i masaż z woskiem

Co byście nie powiedzieli - VW delikatnie w tyle za Audi z jakością wnętrza mimo, że to to samo.
Pamiętaj, że pakiet zdrowie obejmuje SPA i masaż z woskiem

Audi 80 FWD 2.0 90PS - ex
Audi A6 FWD 1.9 131PS - ex
Audi S6 C5 Q 4.2 340PS - jest i cieszy
Audi A6 FWD 1.9 131PS - ex
Audi S6 C5 Q 4.2 340PS - jest i cieszy

Noo poprostu byli posiadacze Venta wiedzą co dobre
Pzdr
[ Dodano: 2015-02-15, 22:57 ]
Witam, nowy rozrząd siedzi juz od dawna w Audi, co jeszcze zrobilem? hmmm zaprogramowalem kluczyk bo nie dzialal z pilota, zamowilem nowe wklady lusterek, mieszek z galką zmiany biegów, umyłem hehe jeszcze do ogarnięcia w najbliższym czasie
-podswietlenie nóg drzwi itd przy otwartych drzwiach(stycniki dzialają) musze szukac dalej co moze nie siedziec
-chyba poduszki na silniki bo przy mocnym ruszaniu potrafi wyskoczyć silnik (odbijak )
- ogarnąć grzanie dupy kierowcy
![Obrazek]()

O tym nigdy nie zapomnę, w domu za wiele luster nie mam ale samochod zawsze musi byc tak zebym mogl sie w nim przyglądać hehedrookash pisze:Pamiętaj, że pakiet zdrowie obejmuje SPA i masaż z woskiem

[ Dodano: 2015-02-15, 22:57 ]
Witam, nowy rozrząd siedzi juz od dawna w Audi, co jeszcze zrobilem? hmmm zaprogramowalem kluczyk bo nie dzialal z pilota, zamowilem nowe wklady lusterek, mieszek z galką zmiany biegów, umyłem hehe jeszcze do ogarnięcia w najbliższym czasie
-podswietlenie nóg drzwi itd przy otwartych drzwiach(stycniki dzialają) musze szukac dalej co moze nie siedziec

-chyba poduszki na silniki bo przy mocnym ruszaniu potrafi wyskoczyć silnik (odbijak )
- ogarnąć grzanie dupy kierowcy