Witam
Coś mi trzeszczy w środku. Ale tylko jak jest zimno, w lato nie trzeszczy.
Słychać wyraźnie na filmie
Miał ktoś coś podobnego ? Nie mam pojęcia skąd to trzeszczy, gdzieś z przodu.
coś trzeszczy a6 c5 98r. (filmik)
Sprawdziłbym pod deską wszystkie przewody elektryczne - zwłaszcza te od radia. Z drugiej strony auto ma swoje lata, swoje przejechało, buda się naprężyła i hałasować może wszystko co jest plastikowe lub metalowe.
Historia z C5: A6 3,0 ASN->S6 4,2 AQJ->S6 4,2 ANK
Obecnie: Audi A8 D2 4,2 32V 299KM ABZ
Obecnie: Audi A8 D2 4,2 32V 299KM ABZ
Wiem że ma swoje lata, ale to nie powód do tego żeby mi trzeszczało coś w środku. Może myślisz że jeżdżę jakimś łachem jakich dużo. Auto ma przejechane 120tys km z czego ja zrobiłem 50, kupiłem je jako 9letnie z przebiegiem niecałe 70tys km i mam je od 7lat. Przebieg może i dziwny, ale sprawdzony w salonie i każdy przegląd wszystko się idealnie zgadza, konsultanci z salonu którzy sprawdzali je w kompie powiedzieli że takie auta to wyjątek od reguły poszli oglądać na dwór..
Zawsze trzeszczało to coś, nigdy nie mogłem dojść co to takiego, i sumie to dalej nie mam pojęcia. W lato nic nie trzeszczy, a jak tylko przychodzi te 0 stopni to już zaczyna trzeszczeć, może jakieś nawiewy, gumki uszczelniające uszczelki w nawiewach czy coś ? Psuło się coś tam może ? I uprzedzam pytanie, auto bezwypadkowe i szyby wszystkie ori więc przednia nie była wstawiana i to nie ona trzeszczy.
Zawsze trzeszczało to coś, nigdy nie mogłem dojść co to takiego, i sumie to dalej nie mam pojęcia. W lato nic nie trzeszczy, a jak tylko przychodzi te 0 stopni to już zaczyna trzeszczeć, może jakieś nawiewy, gumki uszczelniające uszczelki w nawiewach czy coś ? Psuło się coś tam może ? I uprzedzam pytanie, auto bezwypadkowe i szyby wszystkie ori więc przednia nie była wstawiana i to nie ona trzeszczy.