[A6 C5 ] Ramka do radia
[A6 C5 ] Ramka do radia
Może moje pytanie jest banalne ale niestety sam nic na forum nie znalazłem w serwisie Audi twierdzą że czegoś takiego nie ma, ale do rzeczy. Mam u siebie zmontowane radio Symphony 2 din . Chciałbym je wyrzucić i wstawić tam coś tpu Pioneer Avic lub Zenec ( skłaniając się w strone tego drugiego ze względu na cene i funkcje które posiada ) . Niestey po wyciągnieciu radia i zamontowaniu innego 2Din bankowo po bokach tam gdzie w fabrycznym są przyciski będe miał jakąś sczeline . Czy ktoś wie gdzie dostanę taką maskownice ktora bedzie idealnie pasować w miejsce starego Symphony i będzie miała otwór do montażu standardowego radia 2 din np pioneer ? na allegro jest coś w stylu zdjęcia ale bez tej kieszeni na dole i poprzeczki .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak tylko w modelach które wybrałem zarówno w Pionku jak i zenku jest wszystko łacznie z divixami itp to po pierwsze. Po drugie posiadają czytnik kart moduł BT dlatego mogą pracować jako zestaw głośnomówiący dzięki wbudowanemu mikro . Mało tego w zenku możliwa jest adaptacja całej ksiązki telefonicznej z telefonu , pomijając juz sam fakt że nawet słuchawki z kieszeni nie musisz wyciągać by swobodnie rozmawiać. Szczerze mówiąc do końca nie jestem pewien co do firmy ale tyle co znam niemiecki to naczytałem się że ogólnie dobra firma , oczywiście jakościowo lepsza od medionów i mikromaxów ale to się okaże jeśli ją zamontuje. Zresztą na Youtubie całkiem fajnie to wygląda. Jest jeszcze coś co skłania mnie do Zenka jako jeden z dwóch producentów drugim jest Alpine mogą zostać podłączone do sterownia w kierownicy a na tym mi w 50 % zależy. Niestety biorąc pod uwagą prostotę oprawy graficznej w Alpine i jego cene to radio odpada.
[ Dodano: 2009-01-21, 16:03 ]
P.s. kupuje radio bez navi , bo jedyne navi jakie uznaję to Automapa na palmtopie a testowałem ich juz wiele
[ Dodano: 2009-01-21, 16:03 ]
P.s. kupuje radio bez navi , bo jedyne navi jakie uznaję to Automapa na palmtopie a testowałem ich juz wiele