Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6C5 3.0 Tip Q] Bulgotanie przy przednim kole

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiwnoBrody
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6C5 3.0 Tip Q] Bulgotanie przy przednim kole

Post autor: PiwnoBrody » 21 kwie 2014, 07:49

Witam,

Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić ale problem zauważyłem jako nadwozie więc daje tutaj.

No dobra problem to to raczej nie jest ale...

Wczoraj wracałem od teściów z Zwolenia do Warszawy prawie 130 km. Całą drogę padało, pod Warszawą przestało (nie czuje kiedy rymuje <lol> ) Autko działało super prędkość 80-140km było miło klima działała fotele się grzały narzeczona szczęśliwa :> Jesteśmy już prawie w domu wysadzam ją na parkingu podziemnym i jak tylko otworzyła drzwi to usłyszałem tak jak by przy przednim kole może przy progu gulgotanie. Tak jak bym jakaś pompa zasysała powietrze albo wodę no takie siorbanie herbaty...

Nie wysiadałem tylko zaparkowałem zgasiłem, odpaliłem i już tego nie było....

Zakładam że to jakaś pierdoła z układu klimatyzacji albo coś i nie jest to żadna usterka ale chciałbym wiedzieć co to. Spotkał się ktoś z czymś takim ?

Dodam że autko nie miało żadnych problemów, Vag nic nie wskazuje a 3 tyg. temu przeszło mechanika który zrobił cała eksploatacje i przegląd...

mw3
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mw3 » 19 lut 2015, 19:12

Te bulgotanie to odplyw klimatyzacji :) na wysokosci polowy drzwi przednich pasazera ten wezyk ma zakonczenie i sobie pracuje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja