Panowie taki mały dylemat , zamierzam u siebie zmienić pas przedni na lato .... i jest małe ale ....
Zauważyłem ze jest tego kilka rodzajów , zerknijcie na to :
Jak widać, są jakieś tam różnice , a zwłaszcza ten z trzeciego linku . Sam do końca nie wiem jaki jest u mnie wstawiony , na czym polegają ich różnice czy są one zamienne . Czy jeżeli kupię pas inny niż mam u siebie , to czy te wszystkie podejścia pod chłodnicę , wiatraki itp. będą pasować
Pas przedni do a6 c5 99 Q benzyna 2.4
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Pas przedni do a6 c5 99 Q benzyna 2.4
Ostatnio zmieniony 26 lut 2014, 20:53 przez Łukasz1981, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Hej.
To jak to z tym pasem w końcu jest? bo mnie po niewielkim dzwonie wstawili jakieś chińskie badziewie, nic nie pasuje, wiatrak od klimy już drugi się spalił bo łopatki trą o wnętrze otworu ( średnica za mała o jakiś 2-3mm) i teraz się zastanawiam czy pas od diesla podejdzie, bo ciężko jest dostać od benzyny, przynajmniej w moim województwie, a rozbieram przód i od znajomka bym wziął diesel-owski????
To jak to z tym pasem w końcu jest? bo mnie po niewielkim dzwonie wstawili jakieś chińskie badziewie, nic nie pasuje, wiatrak od klimy już drugi się spalił bo łopatki trą o wnętrze otworu ( średnica za mała o jakiś 2-3mm) i teraz się zastanawiam czy pas od diesla podejdzie, bo ciężko jest dostać od benzyny, przynajmniej w moim województwie, a rozbieram przód i od znajomka bym wziął diesel-owski????
Ride Or Die
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt: