Więc tak nakreślę temat jak kupowałem auto facet dał mi 1 kluczyk mówiąc że posiada 2 ale zostawił go w domu w Niemczech i albo mi go wyśle albo jak będzie w Polsce to mi go podrzuci. Kilka krotnie dopominałem się o ten kluczyk aż dałem sobie spokój i teraz w naszym regionie są ferie facet zjechał do domu i dzieci i przywiózł mi ten kluczyk. Między czasie w mieście oddalonym ode mnie ktoś dorobił mi 2 kluczyk. I teraz mam ten 3 kluczyk ucieszyłem się niezmiernie klikam nim i nic postanowiłem sprawdzić baterie i okazało się że baterii nie ma wiec włożyłem nowa ale dalej nic dioda nie miga na pilocie w prawym górnym rogu. Kluczyk z tego pilota otwiera drzwi i odpala auto. Ale nie można nim Otwierać i zamykać auta . Próbowałem wkładać jeden w stacyjkę 2 w drzwi albo w same drzwi jak to było w c5 ale mi się to nie udało. Weszłam w Vcds w 46 - Moduł komfortu pokazuje key 1 do 4 i teraz czy tu mogę w jakiś sposób dopisać ten pilot bo może został zastąpiony tym nowym pilotem. A wiem że można mieć do 4 kluczy zakodowane.
Pomoże ktoś