Witam,
po zakupie radia Concert I na kasetę wszystko gra razem z oryginalną zmieniarką CD. Chciałbym jednak dołączyć to tego niezależną zmieniarkę typu Xcarlink na MP3. Problem w tym, że gniazdo zmieniarki jest zajęte. Sprzedawca portalu aukcyjnego odpisał mi tak: Witam,
"samego przełącznika nie ma w zestawie, ale w przypadku samochodów z grupy VW ze złączem 8 PIN jest możliwość podłączenia fabrycznej zmieniarki do czarnego złącza (wyjątek w przypadku Audi z pełną kostką 20 PIN, do którego trzeba dokupić adapter - w takiej konfiguracji nie można podłączyć zmieniarki CD do czarnego złącza)
Przełączanie odbywa się poprzez wybranie trybu zmieniarki, następnie powrót do trybu FM i ponowne wybranie trybu zmieniarki. W ten sposób zmieniarka będzie się przełączała między mp3 a cd."
Adapter w załączniku na obrazku. Teoretycznie wiem o co chodzi, proszę tylko o potwierdzenie czy taki adapter rozdziela niezależnie wszystkie funkcje zmieniarki na 3 osobne kostki miniISO?
Pytam, ponieważ ze zdjęcia wydaje się, że nie, ale oczywiście mogę się mylić!
Wirtualna zmieniarka CD
- Black and White
- Forum Audi A6 / A7
Wirtualna zmieniarka CD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Było: Subaru Legacy 1996
Jest: Audi S6 2001
Nissan Murano 2006
Jest: Audi S6 2001
Nissan Murano 2006
Owszem rozdziela jak kolega potwierdził. Ja założyłem taką zmieniarkę pół roku temu i powiem szczerze, że szału nie ma. Nie mogę wyeliminować przebicia, które wzrasta dźwięcznie wraz z obrotami kiedy słucham mp3. Wszystko jest poprawnie podłączone. Poza tym jakość odtwarzania nie jest najlepsza. Jest to jednak jakaś alternatywa dla zwykłej zmieniarki.
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam mam problem. Kupilem audi s6 c6 z roku 2005.
W schowku cd nie wciaga plyty a zachowuje sie jak by bylo cos w srodku. Nie wiem jak powinno to dzialac. W bagazniku jest wzmacniacz i odtwarzacz dvd. Brak chyba wekslarki poniewaz jest puste miejsce na 1 szufladzie. A jesli chodzi o te cd to nie wiem. Na dole mrygaja lampki czerwone 6 szt a plyty nie wciaga a na sile wchodzi ale jest opor. Czy moze byc cos w srodku? Od czego to zalezy ? Nie mam PL menu ani.
W schowku cd nie wciaga plyty a zachowuje sie jak by bylo cos w srodku. Nie wiem jak powinno to dzialac. W bagazniku jest wzmacniacz i odtwarzacz dvd. Brak chyba wekslarki poniewaz jest puste miejsce na 1 szufladzie. A jesli chodzi o te cd to nie wiem. Na dole mrygaja lampki czerwone 6 szt a plyty nie wciaga a na sile wchodzi ale jest opor. Czy moze byc cos w srodku? Od czego to zalezy ? Nie mam PL menu ani.