Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Co to za bezpiecznik??

Elektryka
ODPOWIEDZ
konkas1987
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Co to za bezpiecznik??

Post autor: konkas1987 » 08 sty 2014, 22:58

Witam, dzisiaj otworzyłem skrzynkę na podszybiu w audi mamy tą, w której jest zmoknięty ECU. Znalazłem tam przepalony bezpiecznik. Ten bezpiecznik jest jakiś nietypowy, bardzo duży 40 A. Przeszukałem wiele postów i nie umiem znaleźć od czego ten bezpiecznik może być. Podłączałem auto pod Vcds i nie ma żadnych błędów. Dodam tylko ze auto jest z 98 roku i posiada silnik 1.8 t. Będę wdzięczny za pomoc.

R.K.O.
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: R.K.O. » 09 sty 2014, 12:00

A toś mnie zdziwił. Nie mam tam zadnego bezpiecznika <mysli> a tez mam 1.8 Turbo. A czy np. wentylator od klimy działa? ale przecież ten bezpiecznik jest niżej przy podstawie przekaźników. Aż sam po południu zaglądnę i sprawdze.Ale ja na 100% nie mam takowego w tym miejscu. Wymień i zobacz co zacznie działac ;) hehe
1.8 Turbo znam jak własną kieszeń. Obecnie Garret GT28RS, wtryski 350ccm, Remap VTG, DP, IC N. W planach Zakucie Wossnerr i GT56RS. Służę VAS`em.

BLACK EDITION Mod poczatek ----->

Regulamin Punkt 27

Awatar użytkownika
kot919
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Audi Forum
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG

Re: Co to za bezpiecznik??

Post autor: kot919 » 09 sty 2014, 13:43

konkas1987 pisze:Witam, dzisiaj otworzyłem skrzynkę na podszybiu w audi mamy tą, w której jest zmoknięty ECU. Znalazłem tam przepalony bezpiecznik. Ten bezpiecznik jest jakiś nietypowy, bardzo duży 40 A. Przeszukałem wiele postów i nie umiem znaleźć od czego ten bezpiecznik może być. Podłączałem auto pod Vcds i nie ma żadnych błędów. Dodam tylko ze auto jest z 98 roku i posiada silnik 1.8 t. Będę wdzięczny za pomoc.
Niestety nie wiem o który dokładnie bezpiecznik Ci chodzi, ale w poniższym linku znajdziesz PDF powienieneś znaleźć to czego szukasz. Są tam opisy przyporządkowane do pozycji bezpieczników w skrzynce ECU.

http://turbobit.net/e8tlhuq1vukz.html

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja