[a6] [c5] [1,9 tdi] antena radiowa Audi 1999 sedan
[a6] [c5] [1,9 tdi] antena radiowa Audi 1999 sedan
Witam. Mam autko tak jak w opisie i chciałbym zlokalizować antene radiową gdyż radio bardzo słabo mi odbiera. Nie mam anteny nigdzie na zewnątrz i nie wiem gdzie jej szukać. pozdr
Ostatnio zmieniony 31 gru 2008, 10:40 przez denisdj, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie tak jak censored, antene masz w tylniej szybie
Jeśli Ci źle odbiera to nic chyba nie zrobisz... musisz podpiąć inna :roll: Proponuje sprawdzić czy czasami kabelek sie jakos nie odłaczyl od radia albo nie poluzował... Jesli nie to Są takie małe antenki które montuje sie na szybkie i ich nie widać a radyjko super odbiera 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcel
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 210KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Jak wyglądają te małe antenki i gdzie to można kupić??MISIEK_A6 pisze:Dokładnie tak jak censored, antene masz w tylniej szybieJeśli Ci źle odbiera to nic chyba nie zrobisz... musisz podpiąć inna :roll: Proponuje sprawdzić czy czasami kabelek sie jakos nie odłaczyl od radia albo nie poluzował... Jesli nie to Są takie małe antenki które montuje sie na szybkie i ich nie widać a radyjko super odbiera
Fiat 126 BIS, Fiat 125, Opel Omega 2.0
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
Oj Panowie nie wiem gdzie to można kupić.... Ale u mojego sasiada spokojnie mozna dostać... A skad on to bierze? To nie wiem :roll: Chcial mi kiedys do taty samochodu montowac bo coś źle grało... Ale okazało sie ze antena była nadłamana w jednym miejscu... Kupiłem nowa za 50zł i śmiga ,że hej
Moge go podpytać ile kosztuje bo bede do niego szedł stroić radyjko CB z anteną