A wiec tak fanem A6 jestem od dawna lecz przez ostatnie 2 lata jeździłem innymi markami, na ten moment potrzebowałem pomocnika przy budowie domu takie moje wytłumaczenie przed dziewczyna czyli kombi i hak wiec padło na a6 avanta raczej nie przypadkowo Jeśli chodzi o stan auta to jak na 98 rok i niewiadomy przebieg (licznik wskazuje 251 tys) to wnętrze całkiem zadbane lecz z zewnątrz znajdzie sie kilka rysek he. Na ten moment auto stoi na 16" alu s-line ale na wiosnę w planach no i już w garażu leży kompletny gwincik i felgi Rs 18". W audi przyciemnione są już szyby i wypolerowałem lampy bo nie było widać soczewki he, w planach na zimę mam kilka reperacji i doprowadzenie silnika do lepszego stanu a później co wpadnie do głowy na bieżąco. Wyposażenie wydaje mi się ze podstawa plus xenon zestaw bose i kierownica z s-line.
lampy przed polerowaniem
i zaraz po
no i coś na smaczek, taka mała przymiarka
.. aha no i w najbliższym czasie alu klamki i hak aut.. :P
jarek1, Auto spa heh nie robiłem tego sam oddałem to komus kto się tym zajmuje i muszę powiedzieć ze efekt jest jak nowe lampy w poprzednim audi robiłem sam z zestawem z alledrogo za 69 PLN i nie wyszło to tak fajnie wiec wolałem dołożyć 3 dyszki i zrobili to za mnie. Adriano007, Te klamki to jakieś nakładki ale tak się trzymają ze szok próbowałem podgrzewać i nic ale jakoś to usunę.