Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

( A6 C5 APB ) Tajemny przycisk ... :)

Wnętrze
ODPOWIEDZ
liberro

( A6 C5 APB ) Tajemny przycisk ... :)

Post autor: liberro » 29 gru 2008, 13:04

Witam ponownie . Dużo wody zapewne upłynie zanim ja zaczne pomagać innym, gdyż dopiero poznaje swoją a6'czkę dlatego mam kolejne pytanie. Czy ktoś z szanownego grona wie do czego służy umiejscowiony nisko na słupku od strony kierowcy przycisk ?? Jeden to otwieranie bagażnika ( mam wersje sedan ) a ten drugi ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

liberro

Post autor: liberro » 29 gru 2008, 13:32

Shit , faktycznie to moze być to. A ja juz chciałem z kosmitami rozmawiać :))) A propos alarmów , jakie zabezpieczenia masz u siebie ? Ja mam alarm i blokade skrzyni ( tiptronic ) ale i tak mam styki zostawiać auto na ulicy w Częstochowie . Dlatego zastanawiam się nad ubezpieczeniem AC lub monitoringiem GPS . Jak myślisz co by bylo lepsze? Wiem że to auto to nie GL mojego szefa ale z tego co widze moja rakieta wciąż przyciąga wzrok mimo iż nie jest juz taka najnowsza :)

liberro

Post autor: liberro » 29 gru 2008, 13:43

Dzięki. Rozumiem , że masz AC Bartek :) Dlugi czas myślałem na typ GPS gdyż wychodzi to tak samo jak AC i wiadomo wolałbym się z autem jednak "nie rozstawać" jak liczyć pieniadze z odszkodowania , niestety rozumiem że prawda jest taka iż sku.....y złodzieje znajdą sposób na wszystko.

[ Dodano: 2008-12-29, 13:47 ]
P.S. Okradli mi juz 2 auta i objecuje że nie daj Bóg jak kiedyś złapie gościa na gorącym uczynku albo kogokolwiek kto ukradnie cokolwiek komukolwiek z moich znajomych lub chcociażby zauwaę taką sytuacje na ulicy w najlepszym wypadku obudzi sie złamas pod respiratorem.

Awatar użytkownika
arti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: arti » 29 gru 2008, 15:23

Liberro jak masz blokadę, to AC. A monitoring jak censored napisał można zagłuszyć.

Awatar użytkownika
Pewdalhi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Pewdalhi » 04 sty 2009, 20:13

Ma ktoś na zbyciu właśnie ten pierwszu od góry guzik na zdjęciu?
"Bliski dla Bliskich"

liberro

Post autor: liberro » 12 sty 2009, 14:43

oka , dzięki i sorry :)

paweł
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 ASN 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: paweł » 12 sty 2009, 17:33

No ja na zbyciu tego przycisku nie mam ale wiem kto, napewno ASO :mrgreen: na moje kosmicznie drogie to nie będzie, maksimum 50zł tak mi się wydaje.
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . :)

Qris

Post autor: Qris » 27 sty 2009, 23:41

liberro pisze:Dzięki. Rozumiem , że masz AC Bartek :) Dlugi czas myślałem na typ GPS gdyż wychodzi to tak samo jak AC i wiadomo wolałbym się z autem jednak "nie rozstawać" jak liczyć pieniadze z odszkodowania , niestety rozumiem że prawda jest taka iż sku.....y złodzieje znajdą sposób na wszystko.

[ Dodano: 2008-12-29, 13:47 ]
P.S. Okradli mi juz 2 auta i objecuje że nie daj Bóg jak kiedyś złapie gościa na gorącym uczynku albo kogokolwiek kto ukradnie cokolwiek komukolwiek z moich znajomych lub chcociażby zauwaę taką sytuacje na ulicy w najlepszym wypadku obudzi sie złamas pod respiratorem.
Jak zobaczysz to grzecznie nie przeszkadzaj złodziejowi w kradnięciu pojazdu -możesz go miłym gestem pozdrowić:-) Otóż w chwili gdy on kradnie jest zły ale jeśli go skatujesz (czy tez jak ja podziurawisz nożem doprowadzając do ciężkich obrażeń naż/wew i kilku reanimacji) stajesz się tym gorszym a co najciekawsze on jest wtedy bez winy bo to on jest OFIARÂĄ (radość - to słowo najlepiej oddaje to wewnętrzne uczucie). Potem wydasz fortunę na adwokata i g***o będziesz z tego miał. Tak więc sprawa ataków na bezbronnych niewinnych złodziei mamy już omówiony.

Zabezpieczenie:
Telefon+mały akumulator12V+kabel do alternatora/akumulatora głównego+ładowarka samochodowa+antena dodatkowa do tel+aktywna karta GSM (zapisz jej numer bo po nim policja sprawdzi logi i powie gdzie znajduje się Twoje auto w dokł. do 100m)+odpowiedni montaż=zabezpieczenie
Myślę by podł to do scalaka co dawało by różne efekty zależnie od numeru dzwoniącego(wycie/wł/wył auta etc)

**** --- gó**o maskujesz za gwiazdkami , a k***a odsłonieta , dziwny priorytet wulgaryzmów :)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, 12:30 przez Qris, łącznie zmieniany 2 razy.

Qris

Post autor: Qris » 28 sty 2009, 11:54

Słowo na k było użyte w celu oddania emocji które mi wtedy towarzyszyły a nie w celu obrazy koleżanek z uczelni które szanuję z uwagi na ich dostępność i oddanie podczas pracy:-) (UAM,Poznań - polecam!)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja