liberro pisze:Dzięki. Rozumiem , że masz AC Bartek

Dlugi czas myślałem na typ GPS gdyż wychodzi to tak samo jak AC i wiadomo wolałbym się z autem jednak "nie rozstawać" jak liczyć pieniadze z odszkodowania , niestety rozumiem że prawda jest taka iż sku.....y złodzieje znajdą sposób na wszystko.
[ Dodano: 2008-12-29, 13:47 ]
P.S. Okradli mi juz 2 auta i objecuje że nie daj Bóg jak kiedyś złapie gościa na gorącym uczynku albo kogokolwiek kto ukradnie cokolwiek komukolwiek z moich znajomych lub chcociażby zauwaę taką sytuacje na ulicy w najlepszym wypadku obudzi sie złamas pod respiratorem.
Jak zobaczysz to grzecznie nie przeszkadzaj złodziejowi w kradnięciu pojazdu -możesz go miłym gestem pozdrowić:-) Otóż w chwili gdy on kradnie jest zły ale jeśli go skatujesz (czy tez jak ja podziurawisz nożem doprowadzając do ciężkich obrażeń naż/wew i kilku reanimacji) stajesz się tym gorszym a co najciekawsze on jest wtedy bez winy bo to on jest OFIARÂĄ (
radość - to słowo najlepiej oddaje to wewnętrzne uczucie). Potem wydasz fortunę na adwokata i g***o będziesz z tego miał. Tak więc sprawa ataków na bezbronnych niewinnych złodziei mamy już omówiony.
Zabezpieczenie:
Telefon+mały akumulator12V+kabel do alternatora/akumulatora głównego+ładowarka samochodowa+antena dodatkowa do tel+aktywna karta GSM (zapisz jej numer bo po nim policja sprawdzi logi i powie gdzie znajduje się Twoje auto w dokł. do 100m)+odpowiedni montaż=zabezpieczenie
Myślę by podł to do scalaka co dawało by różne efekty zależnie od numeru dzwoniącego(wycie/wł/wył auta etc)
**** --- gó**o maskujesz za gwiazdkami , a k***a odsłonieta , dziwny priorytet wulgaryzmów