prosze o wskazówki jaki tuner dvbt i jak go podłączyć a6 c5
prosze o wskazówki jaki tuner dvbt i jak go podłączyć a6 c5
Witam tak jak w temacie jestem laikiem w tych sprawach i prosil bym prosil o jakis instruktaż jak to zrobic z góry dziekuje za pomoc
-
- Forum Audi A6 / A7
zmiana panela
Witam wszystkich mam pytanko poniewaz niedawno kupilem audi a6 avant 180 km quatro 2004 r i mam problem z radiem poniewaz
prawdopodobnie poprzedni wlasciciel demontowal radio ale na sille bo zabezpieczenia sa wyrwane. Radio nie dziala i gdy wlacze swiatla to podswietlone sa tylko guziki z prawej strony .Wiec nabylem nowe radio ale jest troche zmasarzone wiec chcialbym wymienic przedni panel wiec pytam czy jest to wogule mozliwe i jak sie do tego zabrac
Dzieki i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Audic
!
prawdopodobnie poprzedni wlasciciel demontowal radio ale na sille bo zabezpieczenia sa wyrwane. Radio nie dziala i gdy wlacze swiatla to podswietlone sa tylko guziki z prawej strony .Wiec nabylem nowe radio ale jest troche zmasarzone wiec chcialbym wymienic przedni panel wiec pytam czy jest to wogule mozliwe i jak sie do tego zabrac

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez romfar1602, łącznie zmieniany 1 raz.