marekwroc pisze:Sylwek240, to bierz tego p526 jak ci nie zalezy na wifi. jako telefon z gps, windows mobile wg mnie jest o niebo lepszy niz jakies n95 czy cos.
WM jest ciężki w obsłudze moim zdaniem, symbian jest o wiele bardziej przyjazny dla użytkownika, malo tego N95 to bardzo praktyczny telefon będziesz z niego totalnie zadowolony. Ekran dotykowy w mrozie (totalnie się nie sprawdza)
jakos78 pisze:dechomenon napisał/a:
Panowie navi w N95 8GB działa idelanie z TOM TOMem miałem taka jak jechałem nad morze to uwierzcie mi ok 350Km, ani razu nie spojrzałem na znaki podprowadziła mnie pod samą plaże:)...a jak miałem wracać i mi nie chciała się włączyć to poczułem tragedię...na navi sie tak spokojnie jedzie...niczym sie nie przejmujesz dla mnie bomba i polecam szczerze wszystkim a gdzie i jak ją wgrać już daje pelen opis:) tutaj jest pełen opis http://forum.symbianos.pl...hp?f=71&t=23975 na stronie drugiej jest wypunktowane kiedy co i gdzie wgrywać:)
A co tam widać na tym małym ekraniku :roll:
kolego wszystko widać bdb ekranik nie jest taki mały bo ma 2,8" więc wiesz jest ok. A itak najbardziej posługujesz się komendami głosowymi. Więc na ekran aż tak bardzo nie trzeba patrzeć, tym bardziej jak masz uchwyt w dobrej pozycji to nie odczuwasz jakiegoś dyskomfortu.