Symbol samochodu na FIS
Symbol samochodu na FIS
Witam wszystkich,
Nurtuje mnie jeden temat. Mam Audi A6 C6 kombi. Po otwarciu drzwi oczywiście na FIS'ie ukazuje się symbol samochodu z otwartymi drzwiami, tylko o dziwo jest to symbol "sedana" a nie "kombi". Czy to oznacza że ktoś zrobił przeszczep licznika z sedana do kombi?
Co o tym myślicie. Czy ma ktoś podobną przypadłość w swoim samochodzie. Czy jest to prawidłowe?
Nurtuje mnie jeden temat. Mam Audi A6 C6 kombi. Po otwarciu drzwi oczywiście na FIS'ie ukazuje się symbol samochodu z otwartymi drzwiami, tylko o dziwo jest to symbol "sedana" a nie "kombi". Czy to oznacza że ktoś zrobił przeszczep licznika z sedana do kombi?
Co o tym myślicie. Czy ma ktoś podobną przypadłość w swoim samochodzie. Czy jest to prawidłowe?
Tak, dokładnie komp pokazuje Ci która jest spalona.dukosz pisze:powiedz mi tylko jeszcze...ten czerwony punkt to pokazanie spalonej, KONRETNEJ żarówki?
Mylisz się. FIS dokłądnie Cię informuje która żarówka się spaliła na obrazku.d(o_o)b pisze:ogólnie to spalona żarówka. Dopiero podpięcie pod kompa, [ lub 2 osby i kolejno załączać poszczególne światła ]
[ Dodano: 2013-09-22, 11:50 ]
Może w poprzednim liczniku auto miało czerwony fis bez koloru i gość sobie postanowił zmienić na kolor (tak jak ja to zrobiłem). Tylko, że u mnie już mam licznik z polifta, dlatego mam troszkę ładniejszą rozdzielczość oraz inne kolory i obrazki.Radarek pisze:Czyli jeśli w kombi na FIS'ie jest sedan to ktoś zrobił przekładkę licznika?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
jak już wejdziesz > pomocnik kodowania / albo jakoś tak /,pokaże się okienko jak poniżej i za pomocą strzałek, lub kursorem naciśnij - przechodzisz po tych okienkach aż pokaże Ci się wersja/model karoserii / którą można zmienić - zaznaczone na czerwono /, w moim wypadku to jest okienko nr 3 / żółty kolor - cyfra 11 /sen_dog pisze:czy masz możę jakąś podpowiedz
no właśnie cały problem polega na tym że nie mogę wejść w pomocnika kodowania, wchodzę w 17>07 i pokazuje mi się od razu to co na zdjęciu, okienko rozwijane jest nieaktywne,. mogę jedynie pozmieniać jakieś cyfry i nacisnąć DO IT, ale to niczym nie skutkuje, opis jak na zdjęciu o jakimś module nieprawidłowym 

-
- Forum Audi A6 / A7