Panowie po samochodzie wala mi się coś takiego jak na zdjęciu powyżej sam ten uchwyt na telefon tej podstawki w podlokietniku brak, jak wepnę w ten uchwyt nokię 6310 to na navigacji wyswietla sie napis telefon, wycisza sie dzwiek i telefon zaczyna się ladowac ale poza tym nie ma możlwiosci zadzawonienienia nie ma dzwieku w glosnikach czy czegos brakuje żeby to zadzialałało? Czy ma to poprostu usunąc z auta bo aktywaowanie tego jest nieopłacalne?
zestaw nokia
zestaw nokia
Panowie po samochodzie wala mi się coś takiego jak na zdjęciu powyżej sam ten uchwyt na telefon tej podstawki w podlokietniku brak, jak wepnę w ten uchwyt nokię 6310 to na navigacji wyswietla sie napis telefon, wycisza sie dzwiek i telefon zaczyna się ladowac ale poza tym nie ma możlwiosci zadzawonienienia nie ma dzwieku w glosnikach czy czegos brakuje żeby to zadzialałało? Czy ma to poprostu usunąc z auta bo aktywaowanie tego jest nieopłacalne?
Nidgy nie umierałbym za swoje przekonania, bo moge się mylić.
Mam to samo u siebie. Pisałem jakiś rok temu na forum ale nikt nie potrafił pomóc. Wymieniłem moduł do którego jest podpięty ten adapter (znajduje się pod tunelem środkowym) ale dalej to samo. Próbowałem też podłączyć inny adapter na telefon ale również nie pomogło. Jakby ktoś coś wiedział w tym temacie to również prosiłbym o pomoc.
A6 C6 Avant 3.0 TDI ASB (program Abt) Quattro Tiptronic 2006r. S-line
A6 C5 Avant 2.5 TDI AKE Quattro Tiptronic 2001r. FL
Ja mam Nokie 6210. Na adapterze jest spis modeli, które można do niego podłączyć. Działają też pewnie inne podobne. Czy ktoś może w końcu ogarnął temat? Udało mi się znaleÂźć co najmniej kilka podobnych przypadków w necie ale nikt nie potrafi pomóc 
Może wiecie chociaż z czego składa się cały ten zestaw głośnomówiący i gdzie jest to podłączone? Nie wiem nawet co rozbierać poza tunelem aby szukać problemu. Tylu elektroników robi różne cuda a tu z taką niby pierdołą nikt nie potrafi sobie dać rady?
[ Dodano: 2013-12-13, 10:18 ]
![Obrazek]()
Czy wiązka wychodząca z tego interface jest podłączona bezpośrednio do nawigacji czy gdzieś jeszcze?
Proszę o jakieś schematy instalacji.

Może wiecie chociaż z czego składa się cały ten zestaw głośnomówiący i gdzie jest to podłączone? Nie wiem nawet co rozbierać poza tunelem aby szukać problemu. Tylu elektroników robi różne cuda a tu z taką niby pierdołą nikt nie potrafi sobie dać rady?

[ Dodano: 2013-12-13, 10:18 ]
Czy wiązka wychodząca z tego interface jest podłączona bezpośrednio do nawigacji czy gdzieś jeszcze?
Proszę o jakieś schematy instalacji.
A6 C6 Avant 3.0 TDI ASB (program Abt) Quattro Tiptronic 2006r. S-line