[A6 C5] a6 c5 styling on a6 c6
[A6 C5] a6 c5 styling on a6 c6
witam jestem swierzy wiec sie przywitam posiadam audi a6 c5 98 rok 1.8 ben od 10 miesiecy i tak se nia jezdzilem i stwierdzilem ze strasznie mi sie podoba przod od a6 c6 ogladalem filmiki na youtube i sie wreszcie zdecydowalem i to wykonalem nie jedni powiedza ale wies i wogole wiem ... ale mi sie to cholernie podoba prosze o obojzenie tego autka i wypowiedzeniu sie bo na irlandzkim vagu chlopaki mnie juz wysmiali hehehe wiec czekam tutaj o opinie poniewaz przelecialem cale forum i byl to poruszany temat czy to wykonywac czy nie pozdro :
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
SeB_a6, A6C5.5 - profanacja i tyle w temacie. I nie usłyszysz niczego lepszego od miłośników Audi A6...
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 23:19 przez Naprawa Audi A6, łącznie zmieniany 1 raz.
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Skrzynia: Tiptronic
Koledzy powyżej wyrazili się chyba dość jasno z jakim odbiorem otoczenia możesz się spotkać po takiej przeróbce:) No cóż wiele osób chciało by jeÂździć modelem c6 lecz nie każdego stać - sam także jeżdże C5. Ja osobiście uważam wszelkie przeróbki za niedopuszczalne dlatego części kupuje tylko oryginalne w aso nawet takie pierdółki jak opaski zaciskowe , samochód powinien być utrzymany na początek w jak najlepszym stanie technicznym a to już nie lada wyzwanie. Zamiast wywalać kase na tego rodzaju przeróbki lepiej zainwestować w lepszy olej, filtry,hamulce,opony itp, doprowadzić furke do stanu "fabryka", a na samym końcu pomyśleć co najwyżej o fajnym felunku. Nie wspomne że sprzedać samochód w dzisiejszych czasach w rozsądnej kwocie to trzeba mieć dużo cierpliwości, samozaparcia i szcześcia, a po takich modach o których myślisz to moim zdaniem - pozamiatane.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
A czemu wszyscy podchodzą do tego jako upodobnienie do C6
Może ktoś chce mieć po prostu c5 z takim przodem. Przecież to i tak nie będzie c6 i każdy o tym wie, nawet osoba która to zrobiła.
Tutaj akurat jakiś do dupy grill koleś wstawił.
Pozdro

Pozdro
Było A6 C5 1.8T:
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Kontakt:
Bo według polityki firmy z Ingolstadt:bboykoti pisze:A czemu wszyscy podchodzą do tego jako upodobnienie do C6Może ktoś chce mieć po prostu c5 z takim przodem. Przecież to i tak nie będzie c6 i każdy o tym wie, nawet osoba która to zrobiła.
Pozdro
A6C5 przed liftem - mały trapez u góry,
A6C5 po lifcie - dodatkowy mały trapez na dole,
A6C6 - oba trapezy z poliftowej A6C5 połączone w jeden duży.
I właśnie dlatego podchodzimy do tego jako upodobnienie do C6. Dziękuję

-
- Forum Audi A6 / A7
Smiechłę
Zauważam z miesiąca na miesiąc, z dnia na dzień kiedy to A6 staja się coraz tańsze jakiś trend upodobniania ich do czegoś nowszego, czegoś szybszego, czegoś lepszego... ludzie ogarnijcie się trochę... kupiliście samochód taki a nie inny nie róbcie wiochy jeździjcie tym co macie... Jeżeli wam się nie podoba sprzedajcie i kupcie inny a nie odpieprzajcie agro tuningu... jeżeli te mody zrobisz to możesz wypisać się z tego forum bo ludzie nie dadzą ci żyć :D zresztą na ulicy tez wszyscy będą się oglądać... i niestety znam gościa, który by myślał "łał wszyscy się gapią zajebiście te mody musiały wyjść" - niestety nie dlatego będą patrzeć ale tego nie murze chyba tłumaczyć
Obrazek jaki wstawiłeś był nie zgodny z regulaminem, punkt 3 oraz 7 i dlatego został usunięty z tego postu. W przyszłości proponuję upewnić się czy post jaki chcesz umieścić jest zgodny z regulaminem i proszę używaj polskich znaków, pozdrawiam (Kuku1985)
Zauważam z miesiąca na miesiąc, z dnia na dzień kiedy to A6 staja się coraz tańsze jakiś trend upodobniania ich do czegoś nowszego, czegoś szybszego, czegoś lepszego... ludzie ogarnijcie się trochę... kupiliście samochód taki a nie inny nie róbcie wiochy jeździjcie tym co macie... Jeżeli wam się nie podoba sprzedajcie i kupcie inny a nie odpieprzajcie agro tuningu... jeżeli te mody zrobisz to możesz wypisać się z tego forum bo ludzie nie dadzą ci żyć :D zresztą na ulicy tez wszyscy będą się oglądać... i niestety znam gościa, który by myślał "łał wszyscy się gapią zajebiście te mody musiały wyjść" - niestety nie dlatego będą patrzeć ale tego nie murze chyba tłumaczyć
Obrazek jaki wstawiłeś był nie zgodny z regulaminem, punkt 3 oraz 7 i dlatego został usunięty z tego postu. W przyszłości proponuję upewnić się czy post jaki chcesz umieścić jest zgodny z regulaminem i proszę używaj polskich znaków, pozdrawiam (Kuku1985)

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez rafal149135, łącznie zmieniany 1 raz.
stylizacja na c6 a z silnikiem 125KM to razem daje paradoks ale co do fimiku to klient wlozys sztraszny kibel z tym grila, widzialem duzo lepsze projekty ktore naprawde wygladaly pozytywnie, jezeli Ci sie to podoba to wydaje mi sie ze opinia czy nam sie to podoba jest zbedna, raczej wiekszosc uzna to za przesade, ale wybor nalezy do Ciebie ,pozdro