Witam
Mam problem z Audi A6. Gdy jedzie sie autem na pełnym gazie tak gdzies od 80 km/h wzwyż to auto przyspiesza i za 2 sekundy jakby nie dodawal gazu i potem znowu dodaje gazu itd. To czuc tak jakby z naprzeciwka wiał silny wiatr ale tak co 2 sekundy i przyhamowywał auto i potem znowu przestawał wiać. Ciężko to wytlumaczyc. I tak jest cyklicznie non stop jak sie jedzie na pełnym gazie. A jak trzyma się gaz tak umiarkowanie to przyspiesza normalnie dopiero problem pojawia sie na pełnym gazie. Na początku myslałem że to wina turbosprężarki, wymontowałem ją i zawiozłem do regeneracji, okazało się że była Âźle ustawiona. Gdy ją spowrotem zamontowalem to problem nie zniknąl. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Proszę o pomoc.
[ BMK 3.0 224 KM] Audi A6 (3.0 tdi - 224 km) - na pełnych ob
Sprawdzałem i zauważyłem że jest to samo. Ale mam jeszcze dodatkowy problem zauwazylem ze strasznie muli, a na pełnym gazie jest tak jak pisalem wczesniej. Nie rozpedza sie za szybko na wolnych obrotach. No poprostu jest mułowaty. Dodatkowo kupilem chipa i tez nie widac za duzej roznicy. Nie mam pojecia co z tym samochodem jest.
ps. na kompie nie ma błedów
ps. na kompie nie ma błedów