Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Otwieranie tylnych szyb przez pasażera

Wnętrze
ODPOWIEDZ
nikestylex7
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Otwieranie tylnych szyb przez pasażera

Post autor: nikestylex7 » 08 cze 2013, 13:44

Witam. Jestem nowy, a to będzie mój dziewiczy post. Posiadam problem, gdyż od strony kierowcy mogę normalnie sterować wszystkimi szybami a od strony pasażera z tyłu nie mogę nic zrobić. Pozmieniałem przyciski od przodu działające do tyłu i i tak nie działa. Myślę że to coś z blokadą szyb lecz gdy klikam tym przyciskiem to normalnie działa nie zacina się podświetla się. Rozebrałem go przeczyściłem i dalej to samo. Może macie jakieś rady?

BTW z innej beczki nie otwierają mi się drzwi od strony pasażera z przodu ale tylko od zewnątrz, od środka normalnie.

BTW2 nie działają mi głośniki z tyłu tzn w tylnych drzwiach może to przez to że mam radio nie oryginalne.

Może ktoś mnie chociaż nakieruje na dobry trop. Szukałem odpowiedzi i nie znalazłem dokładnej każdy mówi inaczej. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ShArK5856
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ShArK5856 » 09 cze 2013, 13:05

U mnie jest podobna sytuacja - jak trzymam ten przycisk od blokady otwierania tylnych szyb w drzwiach kierowcy a ktos drugi chce otworzyc tylna szybe to dziala jesli jednak puszcze przycisk pasazer z tylu nie otworzy szybki. Twierdze ze do wymiany nadaje sie caly mechanizm od otwierania szyb w drzwiach kierowcy...

powinno byc tak ze jak wcisniesz przycisk blokowania okien tylnych to pali sie ta kontrolka na pomaranczowo jesli jednak odblokujesz to powinna zgasnac...

RafQQ
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RafQQ » 09 cze 2013, 14:02

No to tutaj macie rozwiązanie waszego problemu :P

a6-c5-blokada-tylnich-szyb-patent-na-us ... ia&start=0

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja