Witam. Jestem nowy, a to będzie mój dziewiczy post. Posiadam problem, gdyż od strony kierowcy mogę normalnie sterować wszystkimi szybami a od strony pasażera z tyłu nie mogę nic zrobić. Pozmieniałem przyciski od przodu działające do tyłu i i tak nie działa. Myślę że to coś z blokadą szyb lecz gdy klikam tym przyciskiem to normalnie działa nie zacina się podświetla się. Rozebrałem go przeczyściłem i dalej to samo. Może macie jakieś rady?
BTW z innej beczki nie otwierają mi się drzwi od strony pasażera z przodu ale tylko od zewnątrz, od środka normalnie.
BTW2 nie działają mi głośniki z tyłu tzn w tylnych drzwiach może to przez to że mam radio nie oryginalne.
Może ktoś mnie chociaż nakieruje na dobry trop. Szukałem odpowiedzi i nie znalazłem dokładnej każdy mówi inaczej. Pozdrawiam
Otwieranie tylnych szyb przez pasażera
-
- Forum Audi A6 / A7
U mnie jest podobna sytuacja - jak trzymam ten przycisk od blokady otwierania tylnych szyb w drzwiach kierowcy a ktos drugi chce otworzyc tylna szybe to dziala jesli jednak puszcze przycisk pasazer z tylu nie otworzy szybki. Twierdze ze do wymiany nadaje sie caly mechanizm od otwierania szyb w drzwiach kierowcy...
powinno byc tak ze jak wcisniesz przycisk blokowania okien tylnych to pali sie ta kontrolka na pomaranczowo jesli jednak odblokujesz to powinna zgasnac...
powinno byc tak ze jak wcisniesz przycisk blokowania okien tylnych to pali sie ta kontrolka na pomaranczowo jesli jednak odblokujesz to powinna zgasnac...
No to tutaj macie rozwiązanie waszego problemu :P
a6-c5-blokada-tylnich-szyb-patent-na-us ... ia&start=0
a6-c5-blokada-tylnich-szyb-patent-na-us ... ia&start=0