Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ TIP+Q] Wymiana skrzyni biegów w ÂŁodzi

Układ napędowy i skrzynie biegów
ODPOWIEDZ
adaniok
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ TIP+Q] Wymiana skrzyni biegów w ÂŁodzi

Post autor: adaniok » 04 cze 2013, 21:16

Witam!

Mam do Was pytanie, w mojej c6 popsuła się skrzynia biegów(GZW), aktualnie samochód nie chce wcale ruszyć. Czy znacie może jakiś dobry warsztat w okolicach ÂŁodzi, który zrobi to porządnie? I doradźcie mi jak możecie, czy lepiej kupić używaną skrzynię czy naprawiać starą?
Jak wyżej napisałem skrzynie mam teraz GZW (taka informacje dostałem od pana z serwisu audi po numerze VIN), silnik BMK (chyba)

BTW. Jest jakiś klubowicz w ÂŁodzi względnie w okolicy i mógłby podrzucić kabelek albo sprawdzić ten samochód, bo mój kabel odmówił posłuszeństwa. Tzn. VCDS pokazuje ze wykrywa kabel ale nie mogę się dostać do żadnego komponentu samochodu.

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 04 cze 2013, 22:29

adaniok, Każdy kieruje się niestety na ÂŚląsk do SS, wiec nie wiem czy ktoś wymienia bardziej profesionalnie niż oni. Co do Twojego dylematu czy naprawa czy używka - ja bym naprawiał. Wiesz co masz, wiesz ile km pokonała itd. A jak kupisz używkę z aukcji to nie wiadomo ile ona przetrwała i w jaki sposób... To jest tylko moja opinia na ten temat. Poczekaj na reakcję innych.

pozdrawiam, Kamil

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja