Witam . Wczoraj nabyłem owe autko Więc dużo jeszcze nie jestem w stanie napisać. Jest w stanie bardzo dobrym sprowadzona w 2012 r do Polski. Jestem drugim właścicielem pomijając Komis który go zarejestrował . Pare zdjęć wrzucam z Komisu, fotki odzwierciedlają stan auta , jak wiadomo nigdy nic nie jest doskonałe ale stopniowo bede upiększał i dofinansowywał te auto gdyż ma mi ono służyć przez na pewno nie krótszy okres niż 1 roku. Trzymajcie kciuki i tak jak mówiłem cała reszta na bierzaco. W pierwszych dniach trzeba zabrać się za ubezpieczenie, przegląd, oraz zawieszenie bo coś jest za miękie Pozdrawiam
kamil90 pisze:Z tego co wiem, to do ksenonów były montowane spryskiwacze na zderzaku.
a który rocznik i jaki przebieg?
ogólnie ładna - a wiesz może dlaczego tak długo stała w komisie?
Szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego tak długo stała, nie zbierałem szczegółów. Bo dealer mógłby powiedzieć że kolo było bez powietrza i tyle bym sie dowiedział. Przebieg 202786 dokładnie. Ale czy realny wątpie, na książce serwisowej było zapisane 202 z lekkim poślizgiem. Na razie nie mam zastrzeżen oprócz tego zawieszenia miekkiego. A co do Xenonow i tych spryskiwaczy to nie wiem , mozliwe że lampy wymienione albo same żarówki i tyle Póki co nie istotne, ale będe upiększał w miare możliwości i finansów.
kamil90 pisze:Mimo wszystko autko dość zadbane i ładne. Tylko ta gałka zmiany biegów jak wieś tune
To samo myślę, ale póki co nie będe tam wymieniał drobiazgu, szczerze powiedziawszy dla mnie proste auto powinno być, ale planuje zmienić lampy na LED przód i tył. No i może coś jeszcze ale to tylko plany, fotki bede wrzucał jeśli będą jakieś innowacje.
raftor pisze:z takim ksenonem to dowód poleci , do ksensnonów musi byc atest tak samo jak i spryskiwacze
pozdrawiam
U mnie takie same ksenony, teraz tylko jeden świeci a na razie POLICJA nic nie robi. Ale i tak kupuję nowe lampy, bo te stare strasznie brzydko wyglądają i będą normalne żarówki.
Autko ładne silnik jak najbardziej
Jak kierowca dobry to i nawet 110km ogarnie temat
Jak dla mnie to felgi bym zmienił (strasznie ,,chińsko" wygladają )
Przynajmniej -20mm w dół (mam taki zawias i polecam choć i tak będzie -40mm )
dokładki w kolor (wiem, sam jeszcze nie mam ale jest to ujęte w budżecie na przyszły rok )
kierownica trójramienna
no i szybka ciemna
Pozdrawiam i udanych modów