Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Problem z przyciskiem podgrzewania szyby oraz oświetleniem.

Wnętrze
ODPOWIEDZ
davidocs88
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Problem z przyciskiem podgrzewania szyby oraz oświetleniem.

Post autor: davidocs88 » 26 maja 2013, 12:03

Witam! Mam pewien problem a raczej problemy <nerwus> przy panelu klimatronika jest przycisk od podgrzania tylnej szyby, po wciśnięciu owego magicznego przycisku radio zaczyna trzeszczeć, szumieć itd podejrzewam iż może to być spowodowane zimnym lutem to 1 problem. Następnie nie święcą mi się lampki po otwarciu drzwi od kierowcy i lewa strona od pasażera zaś po 2 stronie wszystko ok w schowku też brak oświetlenia! W dodatku nie ma oświetlenia głównych lampek dla pasażerów z tyłu brak reakcji na główne światło tylko reagują te do czytania. Gdy wcisnę z przodu przycisk z poziomu neutral na 1 ( świecą wszystkie ) czy to może być problem w instalacji czy może drzwi i osławione sławą microstyki!?! Diagnostyka vagiem wykazała błędy w centralce lewych tylnich drzwi lecz przód niby ok pomocy O_o
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 12:27 przez davidocs88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mwx
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi A6
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: mwx » 26 maja 2013, 12:20

Zmień temat bo "POMOCYYY" jest bez sensu i nie wiadomo o co chodzi więc nikt Ci nie pomoże

O mikrostykach poszukaj, było miliard razy na forum - zamki są MADE IN FRANCE więc nie ma szans żeby się nie psuły.

davidocs88
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: davidocs88 » 26 maja 2013, 13:18

Zgadza się wybacz zdążyłem już się przywitać w odpowiednim dziale lecz czekam również na waszą pomoc.

Awatar użytkownika
welch
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: welch » 26 maja 2013, 20:34

Siema stawiał bym na mikrostyk w zamku własnie to przerabiałem jakieś 2 tyg temu i jest juz ok zreszta jak wyjmiesz zamek juz bedziesz widział czy mikrostyk jest problemem w moim przypadku był to mikrostyk . przyczyny jakie miałem to brak oswietlenia ,na fisie pokazywało że drzwi otwarte ,jak zamykałem z pilota nie mrugały kierunki .gdzies na forum jest jak wyjąc zamek jest to bardzo proste .

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja