Problem z przyciskiem podgrzewania szyby oraz oświetleniem.
-
- Forum Audi A6 / A7
Problem z przyciskiem podgrzewania szyby oraz oświetleniem.
Witam! Mam pewien problem a raczej problemy
przy panelu klimatronika jest przycisk od podgrzania tylnej szyby, po wciśnięciu owego magicznego przycisku radio zaczyna trzeszczeć, szumieć itd podejrzewam iż może to być spowodowane zimnym lutem to 1 problem. Następnie nie święcą mi się lampki po otwarciu drzwi od kierowcy i lewa strona od pasażera zaś po 2 stronie wszystko ok w schowku też brak oświetlenia! W dodatku nie ma oświetlenia głównych lampek dla pasażerów z tyłu brak reakcji na główne światło tylko reagują te do czytania. Gdy wcisnę z przodu przycisk z poziomu neutral na 1 ( świecą wszystkie ) czy to może być problem w instalacji czy może drzwi i osławione sławą microstyki!?! Diagnostyka vagiem wykazała błędy w centralce lewych tylnich drzwi lecz przód niby ok pomocy O_o

Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 12:27 przez davidocs88, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Siema stawiał bym na mikrostyk w zamku własnie to przerabiałem jakieś 2 tyg temu i jest juz ok zreszta jak wyjmiesz zamek juz bedziesz widział czy mikrostyk jest problemem w moim przypadku był to mikrostyk . przyczyny jakie miałem to brak oswietlenia ,na fisie pokazywało że drzwi otwarte ,jak zamykałem z pilota nie mrugały kierunki .gdzies na forum jest jak wyjąc zamek jest to bardzo proste .