Odblokowanie TV podczas jazdy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Odblokowanie TV podczas jazdy.
Tak jak w temacie, na postoju dvd gra aż miło popatrzeć a przy ruszeniu pojawia się komunikat że obraz z TV nie może być odtwarzany podczas jazdy, zna ktoś jakiś sposób żeby to obejść ?
Siemka. Jak nie chcesz sam kombinować z GALA to kup sobie adapter PLUG&PLAY chociażby z tej stronki :
http://allegro.pl/plugplay-adapter-do-m ... 05812.html
Pozdrawiam
http://allegro.pl/plugplay-adapter-do-m ... 05812.html
Pozdrawiam

Kris
-
- Forum Audi A6 / A7
ooo, fajny kabelek, kurde, ja wlasnie o tym też myslalem zeby odblokować go podczas jazdy
a ten kabelek w sumie dobra sprawa... pytanie tylko bo na zdjeciu nie widać, jaki wtyk jest dla DVD?
(sorki że sie wcinam ale ja mam NAvigation Plus - były właściciel mówił że ja mam NONDX - a w aukcji piszą DX - czyli nie bedzie pasować? :D)
póki co nie umiem wyłączyć MUTE w TV i nie mam dzwięku -.-' - ew innym sposobem wyciszelem glos ale sam nie wiem jak :D

(sorki że sie wcinam ale ja mam NAvigation Plus - były właściciel mówił że ja mam NONDX - a w aukcji piszą DX - czyli nie bedzie pasować? :D)
póki co nie umiem wyłączyć MUTE w TV i nie mam dzwięku -.-' - ew innym sposobem wyciszelem glos ale sam nie wiem jak :D
-
- Forum Audi A6 / A7
A to pewnie z podniecenia nowym autem. Dobra
od poczatku. Mam navigation plus w a6 c5 sedan. nie dziala mi nawigacja, pokazuje że navigation being activated i... tyle. Były właściciel (zresztą jeden z forumowiczów) mowil ze to NON DX - co zrobić zeby nawi dzialala?
- Także chce oglądać Tv podczas jazdy ale nie koniecznie ciąć kabli, wolalbym wlasnie adapter - elegancje wyjscie i dodatkowo moge podlaczyc inne Âźrodło - np dvd/kamere itd - czy tak? Jesli tak to czy kabel który był podany w linku wyżej na alledrogo BEDZIE pasowac do mnie?
- I ostatnia sprawa - na żadnym z kanałów nie mam glosu, wyswietla sie ikona przekreslonego glosnika - sądze że to MUTE ale nie umiem tego odblokowac
uf,, wybacz za tamtego posta.
od poczatku. Mam navigation plus w a6 c5 sedan. nie dziala mi nawigacja, pokazuje że navigation being activated i... tyle. Były właściciel (zresztą jeden z forumowiczów) mowil ze to NON DX - co zrobić zeby nawi dzialala?
- Także chce oglądać Tv podczas jazdy ale nie koniecznie ciąć kabli, wolalbym wlasnie adapter - elegancje wyjscie i dodatkowo moge podlaczyc inne Âźrodło - np dvd/kamere itd - czy tak? Jesli tak to czy kabel który był podany w linku wyżej na alledrogo BEDZIE pasowac do mnie?
- I ostatnia sprawa - na żadnym z kanałów nie mam glosu, wyswietla sie ikona przekreslonego glosnika - sądze że to MUTE ale nie umiem tego odblokowac

uf,, wybacz za tamtego posta.
Jak masz non dx to w pl se nie pojezdzisz bo nie ma na pl mapy. Z tym adapterem to sam nie wiem . Ja mam odciety gala i do tego podlaczony dekorer dvb-t i konsole ps2 :D Z kanalami to chyba juz nie jest aktualne bo wszysko przechodzi na cyfrowe . A ogolnie musisz ustawic region obrazu i dzwieku na srodkowa europe
Troche dawjno napisany post ale co tam