Witam
Posiadam w swoim audi A6 1.9 TDI 2002 rok licznik firmy jaeger. Problem polega na tym, że dzisiaj jadąc samochodem wszystkie wskazówki opadły i na wyświetlaczu głównym wszystko zgasło. Po pewnym czasie wróciło do normy i potem znowu to samo. Co może być przyczyną takiego zachowania?
[ Dodano: 2013-05-01, 08:05 ]
Pomocy dzisiaj rano licznik wcale nie reaguje ,żadna wskazówka nie dyga. Słyszałem że liczniki Jaeger potrafią się psuć ale tak od razu wszystko. Może ktoś miał już taki przypadek i wie o co chodzi z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.
Licznik Audi A6 C5 dziwne objawy
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Licznik Audi A6 C5 dziwne objawy
Czy jesteś w stanie podłączyć się interfejsem diagnostycznym i wykonać 'output tests' licznika? Ponadto sprawdź wszystkie bezpieczniki, czy przypadkiem któryś nie wyzionął ducha.arczibald pisze:Witam
Posiadam w swoim audi A6 1.9 TDI 2002 rok licznik firmy jaeger. Problem polega na tym, że dzisiaj jadąc samochodem wszystkie wskazówki opadły i na wyświetlaczu głównym wszystko zgasło. Po pewnym czasie wróciło do normy i potem znowu to samo. Co może być przyczyną takiego zachowania?
[ Dodano: 2013-05-01, 08:05 ]
Pomocy dzisiaj rano licznik wcale nie reaguje ,żadna wskazówka nie dyga. Słyszałem że liczniki Jaeger potrafią się psuć ale tak od razu wszystko. Może ktoś miał już taki przypadek i wie o co chodzi z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.