Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6]C6 Zawieszenie adaptive air supension problem, pomocy!

Zawieszenie
ODPOWIEDZ
4tune
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6]C6 Zawieszenie adaptive air supension problem, pomocy!

Post autor: 4tune » 28 mar 2013, 18:18

Witam, kupiłem wczoraj Audi a6 z tym zawieszeniem, sprawdzaliśmy go na stacji diagnostycznej, potem na konsoli wyskoczył mi jakiś taki żółty błąd taki sam jak jest ten zielony co sie opuszcza tylko teraz taki sam tylko żółty. Po włączeniu i wyłączeniu auta ten błąd sie kasuje i można działać z zawieszeniem, ale po przejechaniu pewnej odległości się znowu włącza i wszystkie tryby sa na szaro nic nie można uruchomić.Byłem z tym dzis u magika wykasował bład i znowu to samo. Bardzo prosze o pomoc! Pozdrawiam

hostastow
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: hostastow » 28 mar 2013, 22:14

Kolego, a żaden inny błąd Ci się nie wyswietla jak podłączał "magik" kompa?
Możliwe, że sterownik "zgubił" wartości zawieszenia i wystarczy je ponownie zaadoptować w sterowniku. Należy jednak pamiętać, że nim zaczniemy zabawę z adaptacją musimy bezwzględnie pozbyć się błędów w sterowniku, oczywiście jedyny błąd jaki jest dopuszczalny to błąd o braku adaptacji zawieszenia.

boberek

Post autor: boberek » 29 mar 2013, 10:21

0x4B25A pisze:4tune, Zanim dołączysz do klubu, powinieneś regulaminowo przedstawić się i przywitać w dziale Powitań
kolejny punkcik do kolekcji ile juz zebrałeś ?

Prosze aby takie uwagi były wysyłane na PW ponieważ zaśmiecają każdy temat jaki sie pojawia

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja