Witam!
Pozdrawiam na wstępie i dzięki za tak szybką odpowiedź! :-D
Widzę, że dowiem się więcej jak podepnę go do kompa, już umówiłem się na sobotę więc opiszę co i jak później. Jeśli chodzi o jakieś wcześniejsze naprawy to nic mi o tym nie wiadomo, posiadam go od pół roku a pochodzi z Anglii, poza tym kupiłem go nie od samego właściciela. Wciąż nie wiem co dalej, bo nie wiem do kogo sie udać w Irlandii jak trzeba będzie naprawiać skrzynie, więc jak ktoś to już robił tutaj, to będę wdzięczny za info gdzie się udać. Najciekawsze jest to, że po ponownym uruchomieniu silnika dzisiaj, błąd zniknął a w dodatku wydaje mi się, że skrzynia tak jakby lepiej pracowała, zresztą może mi się tylko tak wydaje. :lol:
[ Dodano: 2008-12-06, 18:33 ]
Witam Wszystkich!
Podpiąłem dzisiaj autko do vaga i znam numer błędu - 17090 czyli usterka "przełącznika wielofunkcyjnego" i już nawet znalazłem na forum czego dokładnie ten błąd może dotyczyć. Na razie błąd skasowałem a autko jeździ dobrze poczekam do następnego testu, który muszę zrobić, żeby mieć pewność i można dalej działać. Mam nadzieję, że to tylko zabrudzony czujnik i będzie po sprawie. A może w ogóle sie błąd już nie pojawi hihi! :lol:
Pomimo tego ponawiam pytanie: Czy zna ktoś fachowców od tych skrzyń na terenie Irlandii??
Z góry dzieki!!
Pozdro i Dzięki!