[Usluga] Pomoc w zakupie AUDI - weryfikacja książki serwisow
[Usluga] Pomoc w zakupie AUDI - weryfikacja książki serwisow
Witam, polecam Pana z http://sprawdz.auto.pl . Pomógł mi w kupnie Audi c6, oceniał ogłoszenia, powiedział na co zwrócić uwagę i co sprawdzić przed zakupem i których handlarzy omijać.
Dodatkowo weryfikował mi historie po VIN, informacje dostawałem na telefon i na maila. Dostałem zniżkę, możecie powoływać się na a6klub.
Dodatkowo weryfikował mi historie po VIN, informacje dostawałem na telefon i na maila. Dostałem zniżkę, możecie powoływać się na a6klub.
Ja tego człowieka spotkałem osobiście - maniak audi, wcześniej sprawdzał mi VIN przez maila(niestety kilka razy bo jak sprawdzałem auta przed zakupem to albo nie było żadnych informacji albo zegar był cofnięty np. z 400 na 180 mimo że wyglądał jakby mógł tyle mieć) w kilka godzin dostawałem info - jak nie było informacji po VIN lub było ich na tyle mało żebyy coś potwierdzić nie wziął ode mnie kasy - nie wiem jak teraz. On pomaga w kupnie, prosiłem o spotkanie i pomoc. Koleś mega rzeczowy (ma fajny sprzęt diagnostyczny i inspekcyjne, czujnik lakieru za kilka tysięcy) - ale przede wszystkim jest świetnym elektronikiem i ma zmysł do tego co robi. To nie jest podłączenie kompa i tyle... potrafi przeanalizować i prześwietlić wszystko co jest możliwe do sprawdzenia (wtryski-korekcje, zużycie, ustawienia kąta wtrysku, potwierdzić czy rozrząd był zmieniony i ewentualnie czy jest ok itd itd)- wczuwa się w to co robi. Polecam bo myślałem że znam się na autach... a okazało się że mało wiem - po tym jak zobaczyłem co on robi. Na każdy probelm jaki w aucie zauważyłem on potrafi zweryfikować i znaleźć potwierdzenie. Także jak macie auto do sprawdzenia to POLECAMMM - nie jest drogi wręcz tani bo potrafi uświadomić również sprzedającemu co ma -bo często sprzedający sam nie wie w jakim stanie jest jego auto (ma to wpływ na negocjację ceny) i bardzo elastyczny. DÂŁUGI POST- ale naprawde jeśli ktoś kupuje auto to Polecam
...
Dołączam się do polecenia tego Pana. Zamówiłem u niego VIN Story mojej adelki dzisiaj przez jego stronę, zapłaciłem 60 PLN i już po godzinie otrzymałem e-mail z informacjami, do których w żadnym z odwiedzanaych przeze mnie ASO nie chcieli mnie dopuścić, mimo, że jestem włascicielem samochodu. Ogólnie: szybko, sprawnie i ciekawie... <szok>
-
- Forum Audi A6 / A7
Może jest dobry ale nie przesadzaj że potrafi powiedzieć czy rozrząd był robiony... może jeszcze powie kiedy?mital pisze:Ja tego człowieka spotkałem osobiście - maniak audi, wcześniej sprawdzał mi VIN przez maila(niestety kilka razy bo jak sprawdzałem auta przed zakupem to albo nie było żadnych informacji albo zegar był cofnięty np. z 400 na 180 mimo że wyglądał jakby mógł tyle mieć) w kilka godzin dostawałem info - jak nie było informacji po VIN lub było ich na tyle mało żebyy coś potwierdzić nie wziął ode mnie kasy - nie wiem jak teraz. On pomaga w kupnie, prosiłem o spotkanie i pomoc. Koleś mega rzeczowy (ma fajny sprzęt diagnostyczny i inspekcyjne, czujnik lakieru za kilka tysięcy) - ale przede wszystkim jest świetnym elektronikiem i ma zmysł do tego co robi. To nie jest podłączenie kompa i tyle... potrafi przeanalizować i prześwietlić wszystko co jest możliwe do sprawdzenia (wtryski-korekcje, zużycie, ustawienia kąta wtrysku, potwierdzić czy rozrząd był zmieniony i ewentualnie czy jest ok itd itd)- wczuwa się w to co robi. Polecam bo myślałem że znam się na autach... a okazało się że mało wiem - po tym jak zobaczyłem co on robi. Na każdy probelm jaki w aucie zauważyłem on potrafi zweryfikować i znaleÂźć potwierdzenie. Także jak macie auto do sprawdzenia to POLECAMMM - nie jest drogi wręcz tani bo potrafi uświadomić również sprzedającemu co ma -bo często sprzedający sam nie wie w jakim stanie jest jego auto (ma to wpływ na negocjację ceny) i bardzo elastyczny. DÂŁUGI POST- ale naprawde jeśli ktoś kupuje auto to Polecam
No jeśli ma dostęp do historii serwisowej to i owszemrafal149135 pisze:Może jest dobry ale nie przesadzaj że potrafi powiedzieć czy rozrząd był robiony... może jeszcze powie kiedy?

Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 15:53 przez marchem, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam
Ja rowniez moge polecic uslugi omawianego Pana
Historie po nr VIN dostalem w ciagu 1-2h
Wszystko bylo podane jak na dloni za bardzo smieszna cene wg mnie w porownaniu do tego czego szukamy
w koncu 60zl to starczy ew na mycie a nie naprawy kupionego trupa
Naprawde bardzo polecam - sam skorzystalem i kupilem auto, poniewaz okazalo sie, ze wszystko jest ok
Ja rowniez moge polecic uslugi omawianego Pana

Historie po nr VIN dostalem w ciagu 1-2h
Wszystko bylo podane jak na dloni za bardzo smieszna cene wg mnie w porownaniu do tego czego szukamy

Naprawde bardzo polecam - sam skorzystalem i kupilem auto, poniewaz okazalo sie, ze wszystko jest ok

Witam
Równiez korzystalem z uslug tego Pana i z czystym sumieniem POLECAM!!! Przede wszystkim szybka odpowiedz z historia samochodu:)
Równiez korzystalem z uslug tego Pana i z czystym sumieniem POLECAM!!! Przede wszystkim szybka odpowiedz z historia samochodu:)
Audi 80 B2, 1981r., 1.6D, Sedan, FWD
Audi 80 B4, 1991r., 2.0 ABT, Avant, FWD
Audi A4 B6, 1.9TDI AWX, Avant, FWD
Audi A6 C5, 2.5TDI BAU, Avant, Quattro, Tip
Audi A6 C6, 3.0TDI CDYA Avant, Quattro, Tip
Audi 80 B4, 1991r., 2.0 ABT, Avant, FWD
Audi A4 B6, 1.9TDI AWX, Avant, FWD
Audi A6 C5, 2.5TDI BAU, Avant, Quattro, Tip
Audi A6 C6, 3.0TDI CDYA Avant, Quattro, Tip
polecam go też miałm tylko jeden wpis w serwisie audi w 2011 i gosciu odesłał mi kase i sprawdził wyposazenie auta po vin za darmo super 

Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 14:31 przez kino, łącznie zmieniany 2 razy.
Z czystym sumieniem polecam. Historie napraw i kody wyposazenia dostalem w ciagu 2h. Dodatkowo, ten Pan ostrzegl mnie przed handlarzem i powiedzial, ze nie ma sensu ogladac auta, bo wszystkie od tego handlarza sa krecone i malowane, a sprawdzal ich juz kilka. To swiadczy o uczciwosci, bo gdyby chcial tylko zarobic, to przyjalby zlecenie sprawdzenia i mnie za nie skasowal.