P.S Za każdą odpowiedz bardzo dziękuje! I z góry przepraszam jeżeli coś zrobiłem nie tak na forum, ale tu tez jestem nowy
[A6 C6] Autoryzowany Serwis Audi UK, a Polskie Menu Navi.
- kryjomski
- Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Autoryzowany Serwis Audi UK, a Polskie Menu Navi.
Witam. Jak w temacie chciałbym aby ktoś z zagranicy bądź z kraju mi odpowiedział czy jest możliwość wgrania Polskiego Menu do Navi w Autoryzowanym Serwisie Audi za granica (mi dokładnie chodzi o UK) gdyż mieszkam w UK do Polskie się nie wybieram wiec co za sens jechać tam tylko po Polskie Menu. Może ktoś z Was już spotkał się z taką obsługą?? Też nie mam zbyt blisko do żadnego Salonu by jechać się dowiedzieć wiec pytam tym bardziej ze samochód mam od 3 dni
.
P.S Za każdą odpowiedz bardzo dziękuje! I z góry przepraszam jeżeli coś zrobiłem nie tak na forum, ale tu tez jestem nowy
-
Club RS6
muszę Cię zmartwić ale w ÂŻADNYM autoryzowanym serwisie nie wgrasz PL oprogramowania... nawet w Polsce - dlaczego? ponieważ nigdy nie wyszła oficjalna wersja softu spolszczona przez audi
te spolszczenia które są dostępne w sieci to są wersje tzw amatorskie i na bank żadne ASO nie podejmie sie wgrania takiego pirata
Chcesz mieć oficjalne spolszczenie dostępne w każdej a6 audi? musisz kupić a6 c7
Chcesz mieć oficjalne spolszczenie dostępne w każdej a6 audi? musisz kupić a6 c7
- kryjomski
- Forum Audi A6 / A7

Dopiero co kupiłem to A6 C6 więc nie będę zmieniał no chyba że w lotka trafie :P, ale dzięki za odpowiedz teraz już wiem na czym stoję więc wygląda na to że muszę zadowolić się amatorskim Menu czego nie lubię bo z nimi rożnie bywa
. Więc teraz pozostaje mi znaleźć kogoś co ma o tym jakieś pojecie w UK i żeby mi to zrobił, ale tu z Naszymi mechanikami to tak jak z tym Menu
jeden lepszy od drugiego, albo tylko w mojej okolicy tak jest.
- jacek528
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jacek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Diesel
Jest na forum wielu kolegów, którzy również mieszkają na wyspach i jeśli dobrze poszukasz, to z pewnością pomogą Ci. Nie trać więc nadzieikryjomski pisze:...Więc teraz pozostaje mi znaleźć kogoś co ma o tym jakieś pojecie w UK i żeby mi to zrobił, ale tu z Naszymi mechanikami to tak jak z tym Menu...
-
długas
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
kryjomski, sam możesz to zrobić jak wielu tutaj
a6-c5-wgrywanie-firmware-do-navigation- ... vt7805.htm
Pozdro
Pozdro
Audi A6 forum w Polsce - https://a6klub.pl
- jacek528
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jacek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Diesel
Ale w A6C6 nie ma RNSdługas pisze:kryjomski, sam możesz to zrobić jak wielu tutaj![]()
Pozdro
- kryjomski
- Forum Audi A6 / A7

Tak wiem że mam MMI, ale czy to 2G czy 3G to już nie gdyż mam zablokowane Zielone Menu i żeby je odblokować potrzebuje kabla, którego szukam już parę dni
. Nie mówię tu o allegro czy ebay bo czytając opinie ludzie to brak sensu. Więc pierw muszę mieć kabel żeby coś z tym dalej ruszyć, ale że jestem w tym kompletnie zielony nie wiem jaki, co, gdzie 
-
igorw
- kryjomski
- Forum Audi A6 / A7

igorw,
Nie, ale po co mi angielskie menu skoro mogę mieć Polskie
więcej zrozumie itd bo to że ktoś mieszka w Anglii nie znaczy że ma znać nazwy które są w nawigacji bo akurat to mu do życia nie potrzebne. I nie tylko ja korzystam z samochodu <szok>
jacek528,
Więc wygląda na to że mam 2G czyli tak jak przypuszczałem od początku.
Nie, ale po co mi angielskie menu skoro mogę mieć Polskie
jacek528,
Więc wygląda na to że mam 2G czyli tak jak przypuszczałem od początku.