Wiec prosiłbym o jakies wskazówki jak to mozna by było ogarnaąć jezeli jest taka mozliwosc naczytałem sie juz rożnych opini elektroda itp to zglupiałem doszczętnie
wymiana licznika na pełen fis Problem
wymiana licznika na pełen fis Problem
Audi A6 c5 2002 rok 1.9 tdi AWX MANUALNA SKRZYNIAwitam wszystkich(miałem półfis jagera zepsutego) kupilem licznik VDO 4B092981J od kolegi z forum dzialal pieknie jak podłączyłem go do samochodu ale przy probie wpisania pinu vag comanderem cos poszło nie tak i uwalilo sie wszysko tzn nic sie niepodswietla w liczniku i piszczy a wskazówki od paliwa temp itp ida na maxa do gory działa tylko obrotomierz moze miał z Was podobne problemy byłem juz nawet w serwisie i powiedzieli ze to normalne bo inne numery licznika i nigdy niebedzie to działało dodam ze jestem w Norwegi i te ich podejscie do naprawy mnie smieszy.
Wiec prosiłbym o jakies wskazówki jak to mozna by było ogarnaąć jezeli jest taka mozliwosc naczytałem sie juz rożnych opini elektroda itp to zglupiałem doszczętnie
podam maila w razie kontaktu zwolo735@gmail.com a może jest ktos z norwegi to i nr tel +4795417932 dziekuje z góry i pozdrawiam zwolo