[ALL]gdzie dostać gril od s6 "PION CHROM" model 9
[ALL]gdzie dostać gril od s6 "PION CHROM" model 9
Witam , szukam od dawna grila od bodajże s6 , chodzi mi o pionowo ukształtowane chromowe listwy na nim , mam nadzieje ze wiecie o co chodzi poniewaz dokladnie niewiem ja wytłumaczyc http://moto.allegro.pl/item481949901_gr ... chrom.html
Powyzej podałem link do takiego grila lecz chodzi mi zeby był dedykowany do audi przed liftem
Prosze o pomoc
Powyzej podałem link do takiego grila lecz chodzi mi zeby był dedykowany do audi przed liftem
Prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony 03 gru 2008, 09:35 przez luki06888, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam tez model po lifcie i chciełbym te piony w chromie, tyle że Ty masz jakos tak.. inaczej. Masz te pionowe nachodzace na poziome. Ja chce żeby zostało oryginalnie, że te poziome nachodza na pionowe i tlyko te pomiedzy poziomymi sa chromowe. Z tego jak dobrze widze to w topie forum, fotka A6 pierwszej z lewej strony ma taki grill... gdzie to dostać?? Bądz jak to zrobic?!?!
A co do Twojego furasa... te platiki na dolnej częsci drzwi... gdzie dostac i jak to wymienic?! Oryginalnie mam takie ale malutkie - bardzo słabo odtsają, te Twoje są rasowe :mrgreen:
A co do Twojego furasa... te platiki na dolnej częsci drzwi... gdzie dostac i jak to wymienic?! Oryginalnie mam takie ale malutkie - bardzo słabo odtsają, te Twoje są rasowe :mrgreen:
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
W s6 chyba jest taki sam grill jak w A6 ... ?! Widziałem pare razy A6 z 1.9 TDI z takim grillem 
Jak to znaleźć na allegro, te plastiki? Ma to jakąś swoja profesionalna nazwe? I jak je rozróznić czy to sa takie orygina;lne "krótkie" od tych "bardziej wypukłych jak na fotach leża na podlodze i nie ma punktu odniesienia?
Jakas inna nazwa? konkretny wymiar?
[ Dodano: 2009-05-22, 23:23 ]
Czy to przypadkiem nie sa listwo do Allroad?! Jeżeli tak to... pozamiatane, za komplet na allegro życza sobie 650 zeta... :lol:
Co z tym grillem, powie mi ktos jak zrobic te piony w chromie?

Jak to znaleźć na allegro, te plastiki? Ma to jakąś swoja profesionalna nazwe? I jak je rozróznić czy to sa takie orygina;lne "krótkie" od tych "bardziej wypukłych jak na fotach leża na podlodze i nie ma punktu odniesienia?

[ Dodano: 2009-05-22, 23:23 ]
Czy to przypadkiem nie sa listwo do Allroad?! Jeżeli tak to... pozamiatane, za komplet na allegro życza sobie 650 zeta... :lol:
Co z tym grillem, powie mi ktos jak zrobic te piony w chromie?

Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
jak zrobic te piony to ci nie pomoge
a te moje to sa oryginaly S6 , a czy A6 w standardzie mialy takie to nie wiem
a co do allroada to juz wogole sie nie orientuje
a te moje to sa oryginaly S6 , a czy A6 w standardzie mialy takie to nie wiem
a co do allroada to juz wogole sie nie orientuje
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, 14:07 przez siwysdz, łącznie zmieniany 1 raz.
Opel Vectra GTS
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: