Witam, mam problem z klamką od strony kierowcy
drzwi od zewnątrza otwierają się bez problemu, natomiast wysiadając od środka łapiąc za klamkę nie otworzą sie drzwi, trzeba jeszcze je popchnąć łokciem przy ich końcu, (koło klamki zewnętrznej)
nie znam sie na mechanizmie, czy to może coś z linką od klamki, ze jest za bardzo naciągnieta ?
i zauważyłem jeszcze taką rzecz, mianowicie czasami po otwarciu drzwi od zewnątrz(bez problemu) ale czasami nie zapala się swiatło i tak jakby komputer nie widział ze drzwi są otwarte (nie pokazuje tego na wyświetlaczu)
czy ktoś sie orientuje za co to sie zabrać?
[Audi A6 C5] klamka kierowcy
Re: klamka kierowcy
Witam wszystko opisane na forum musisz rozebrać tapicerke lub a6-c5-wymiana-zabierakow-slizgow-w-prze ... t16247.htm a tu masz o mikrostyku odpowiadającego za oświetlenie a6-c5-wymiana-zabierakow-slizgow-w-prze ... t16247.htm jak rozbierzesz to sprawdź linke od klamki czy jest ok czy siedzi na swoim miejscu.gawraf pisze:Witam, mam problem z klamką od strony kierowcy
drzwi od zewnątrza otwierają się bez problemu, natomiast wysiadając od środka łapiąc za klamkę nie otworzą sie drzwi, trzeba jeszcze je popchnąć łokciem przy ich końcu, (koło klamki zewnętrznej)
nie znam sie na mechanizmie, czy to może coś z linką od klamki, ze jest za bardzo naciągnieta ?
i zauważyłem jeszcze taką rzecz, mianowicie czasami po otwarciu drzwi od zewnątrz(bez problemu) ale czasami nie zapala się swiatło i tak jakby komputer nie widział ze drzwi są otwarte (nie pokazuje tego na wyświetlaczu)
czy ktoś sie orientuje za co to sie zabrać?
PS. jak masz linke uszkodzoną to mam taką mogę ci dać pozdrawiam.
gawraf, szukaj szukaj a znajdziesz pozdrawiam
[ Dodano: 2013-01-06, 13:03 ]
proszę brak-podswietlenia-drzwi-prawychhelp-vt48862.htm

[ Dodano: 2013-01-06, 13:03 ]
proszę brak-podswietlenia-drzwi-prawychhelp-vt48862.htm