Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6, C5]Pytanie o elektronike webasto? Nie zawsze odpala.

Elektryka
ODPOWIEDZ
misiakcello
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6, C5]Pytanie o elektronike webasto? Nie zawsze odpala.

Post autor: misiakcello » 23 lis 2008, 15:40

Witam , mam Audi A6 Avant 2.5 TDI 2001 po lifcie. Auto posiada webasto i co jakis czas zacina sie, nie moge go włączyc (ustawic ). Raz dziala bez zazutu i codziennie ustawiam sobie godzine włączenia, a czasem poprostu po nacisnieciu guzika nie włącza sie. Moze ktos z klubowiczów wytłumaczy mi o co chodzi. Dziekuje i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 24 lis 2008, 18:42 przez misiakcello, łącznie zmieniany 4 razy.

darekostap
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: darekostap » 24 lis 2008, 15:53

ja Ci powiem co to tagi przed napisaniem tematu w kwadratowych nawiasach określ model swojeo auta np [A6 C5] :) u mnie webasto chyba też nie odpala bo po tym jak sie płomyczek włącza i miga nic się nie dzieje, jak u Ciebie działało to coś buczało słyszałeś?

misiakcello
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: misiakcello » 24 lis 2008, 17:49

Byłem dzisiaj u mechanika padło podejrzenie ze to czujnik temperatury. Chodzi o to ze dzisiaj mi odpaliło przy dodatnirj temp. tz. pojawil mi sie ten pomaranczowy znaczek i działało. A np. wczoraj i przedwcdzoraj kiedy była minusowa temp. nie chciał sie włączyć i nie dało sie go ustawic. Pozdrawiam i dzieki za info w sprawie tych kwadratowych nawiasów. <piwo>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja