zimówki mam na stalowych i musiałem jakies kołpaki zarzucic, na lato bedzie oryginalne alu 16" tylko jeszcze nie wiadomo jaki wzór130TDI pisze:ÂŁadnie się w tym kolorze prezentuje Twoje A6. Jeszcze dorzuć na lato jakąś fajną felgę i będzie gitara
spokojnie powoliKoniecznie obniżenie zawiechy,przynajmniej 1BE
miałem 18" profil 40, ale powiem ci ze nie na nasze drogi ciagłe stukanie pukanie na dziurach, no i jakos sie słabiej zbierała. A szybki przyciemniałbyś w mojej na max czarno czy lekko? Dokładki w kolor juz były jak ja kupiłemMrcZk pisze:coraz wiecej 1.8t sie pojawiamoja mi sie wydaje wysoko stac , ale jak widac 1BE jednak robi roznice wzgledem serii, na lato 16? zastanow dobrze bo nawet 17 w tym aucie wydaja sie male, sam zastanawiam sie nad czyms wiekszym. Przyciemnij szybki wrzuc 1BE i niepoznasz auta. A jak widac dokladki w kolor juz sa o ile dobrze widze

no własnie ty w awancie mozesz przyciemnic wiecej szyb, a ja moge tylko tylnie boczne i trójkatne bo przednie musza pozostac normalne, a własnie przyciemniacie tez tylnia dużą?Mirras pisze:no fajny kolorek , przemyśl te 16stki bo ja nie chciałem przesadzać i kupiłem 17stki teraz przechodze o rozmiar wyrzej bo są za małe :P co do szyb w moim mam przyciemnione stopniowo przednie minimalnie potem tylne mocniej i tył o następny odcień powiem Ci ze miałem obawy co do takiego oklejenia ale teraz inaczej bym nie zrobił , tylko za ja mam avantai nie wiem jak takie cos wyjdzie w sedanie

zmieniarke zamontowałem do concert tak jak widac:Sztendi pisze:Bardzo ładnie się prezentuje, w szczególności z dokładkami w kolorze;)
silniczek także daję radę, bezawaryjności:)
Kolego, powiedz mi, tą zmieniarkę mp3 zamontowałeś do radia chorus?
jak z jakością dźwięku i jaki koszt takiej operacji?
Pozdro