dzieki za miłe przyjecie kilka odpowiedzi do postów
codo 170KM bylem i jestem przekonany ze mam 170 KM

jak dlamnie robi robote przesiadając sie z 65 konnego golfa 3 diesla wdodatku
auto kupilem za fajną kase sam sprowadzilem zpozagranicy hmm czyli jakeis mam miec obawy codo innych rozstawów opon co moze sie stać ?
codo opon będą zmiany jak zaczne malowac felgi mysle o ciemnym złocie cos stonowanego zeby pasowalo do kontrastu budy i bylo dostojnie jak natakie auto . opony na przód o ile dostane to 205/35/19 na 9j tył 225/35/19 na 10j
quattro spisywało sie bardzo fajnie w ten kawałeczek zimy co mielismy szło isc calyc zas lewym pasem potej malcie posniegowej

problem wtym ze jak sie depnie nagle sciąga cąłym bokiem nop w krawezniki :P
ja itak staram sie jezdzic dosc czesto audicą ponieważ mogłbym nawet wcale zniej nie wychodzic problem spalanie

to juz nieto co golfowe 4 5 literków ropy kołowanej za 4zeta :P jaknarazie staram sie nieopuszczac rudy slaskiej za brak dowodu twardego mam juz miesiac niewazny dowód miekki dzis bede go odbierał chyba .
nastepna sprawa ! codo dekielków wywołują straszne kontrowersje !
ajuz wyjasniam dlaczego jezeli załozyłbym dekielek z audi była byto profanacja jak <font color='red'><b>censored</b></font> !
tojakby na sline załozyc dekielek bmw lub honda :P tosie mija zcelem chcialem zostaiwc tak bywiedziano z jakeigo auta to jest ew. można zawsze włozyc borbet boto oni produkuja te kloce :P
dystanse przód 22mm szerokie tył toczony na 16 mm tak byurwac kazdy mm
to natyle wiecej pytan prosze dalej kierowac :P też mam nadzieje na jakeis spoty i tak ogólnie sobie pogadac z uzytkownikami